Laptopu alalı 5 6 ay oluyor,açıkçası performansından şarj süresinden ve ekranından çok memnunum.Laptopu ilk aldığımda sessiz fan teknolojisine sahip olması çok iyi olmuştu günlük işlerimi yaparken,internette surf yaparken hatta google da birkaç sekme ve arka plandada dosyalar pdfler açıkken fan dönmüyordu bile .daha sonra işlemcisi nispeten güçlü olduğu için cs go ets ve lol gibi oyunları oynamaya başladım,oyun esnasında fan sesi artıyordu, ki bu doğal bir durum bunda sorun yok .sorun şurada başladı bir süre sonra laptopta hiçbir şey çalışmazken ara sıra fanlar çılgınca dönmeye başlıyor(oyunlarda döndüğünden çok daha hızlı dönüyor ve rahatsız edici bir ses çıkıyor) bir süre sonra ses kesiliyor.Ama bu sık sık olmaya başladı.bir sebebi yokken fanlar yerinden çıkacakmış gibi dönüyor.ikinci sorun ise laptop bazen açılırken mavi ekran veriyor sonra sorunsuz açılıyor.bir diğeri laptop açılınca usb mouse ve klavyeyi algılamıyor usb çıkarıp takıyorum düzelmiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Diğer sorun laptop bazen kapanma ve yeniden başlama yapamıyor cihaz kapanıyor yazısı kalıyor ne kadar beklesemde kapanmıyor ve maalesef açma tuşuna basılı tutup kapatmak zorunda kalıyorum. laptop aldığımda freedos tu windows u resmi siteden kurdum ancak lisansını kms ile yaptım acaba sorunların sebebi bu olabilir mi? çünkü fiziksel olarak bir darbe olmadı sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.