Yardım Acer Nitro 5 İNANILMAZ FAN SESİ - İADE?

Benim laptopun performans modundaki fan sesi standart modda duyuluyor. Kulaklık takacaksanız problem olmayabilir fakat ben olsam katlanmazdım.
Aynen dediğiniz gibi. Benim monster 3050TI da full fanda Nitro'daki varsayılan seviyesine denk ses yapıyor.
Performans modunda kulakiçi kulaklıkta bile sesini duyuyorum 😀. Zaten duymasam da masadan hissediyorum o şiddeti. Performans modundayken odada başka birisi varsa kafayı yer. Gece klimanın yanından desibel ölçümü aldım, o bile 57-60 desibeli görmedi.

Aynen dediğiniz gibi. Benim monster 3050TI da full fanda Nitro'daki varsayılan seviyesine denk ses yapıyor.
Performans modunda kulakiçi kulaklıkta bile sesini duyuyorum 😀. Zaten duymasam da masadan hissediyorum o şiddeti. Performans modundayken odada başka birisi varsa kafayı yer. Gece klimanın yanından desibel ölçümü aldım, o bile 57-60 desibeli görmedi.
Kulaklıkla kullanmayı düşünüyormusunuz?

Sony MDR extra basslı kulakiçi kulaklık kullanıyorum ama dediğim gibi performans modunda yine ses geliyor kulağıma. Ama oyun sesini fullememiş olabilirim belki ondandır. Bugün yine denerim.
Rahatsız ediyorsa iade edersiniz.

Ayar çekmeye çalışacağım bugün. Duruma göre bakacağım artık. Fiyat avantajı olmasa, o fiyata alternatifleri olsa uğraşmam değiştiririm direkt.
LOQ kullanıyorum sadece ağır kullanımda battery draining yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayar çekmeye çalışacağım bugün. Duruma göre bakacağım artık. Fiyat avantajı olmasa, o fiyata alternatifleri olsa uğraşmam değiştiririm direkt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nitro 16 almayı düşünüyordum aslında da onun fiyatı uçtu bayağı.
Nitro 16 modelininde fan sesi yüksek oluyor.

Sıvı metale rağmen mi?
Bildiğim kadarıyla sıcaklıklar 75°C civarında geziyor max.
Nitro 5'te 10-15 derece daha yüksek en az.
Sıvı metale rağmen. Zaten sıvı metalide akabiliyor ve Acer servisi kullanıcı hatası falan diye geçiştiriyor, veya bu sıcaklıklara normal diyorlar (90 derecelere).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,200
Üyeler
175,001
Son üye
.eRCaN.
Geri