Yardım Bilgisayar açılırken monitörde bozulmalar oluyor !

nihat.crv

80+
Reaksiyon skoru
214
Bilgisayarı her ilk açtığımda alt tarafta bu şekilde bozulmalar oluyor pc açıldıktan 20 saniye sonra yavaş yavaş azalıp yok oluyor
Not:Fotolar benim değil internetten buldum telefonum bozuk olduğu için çekemiyorum

Ekler

• IMG-20171021-WA0010.jpg
    IMG-20171021-WA0010.jpg
    142.9 KB · Hit: 38
  • WhatsApp Image 2019-02-13 at 13.25.10.jpeg
    WhatsApp Image 2019-02-13 at 13.25.10.jpeg
    216 KB · Hit: 39
Ekran kartı arızası geliyor aklıma. Furmark ile test yap. Ekran bozulur yada bilgisayar kapanırsa ekran kartında arıza vardır.

Furmark ile test yap. Dediklerim olursa garantiye yolla. Bayağı önemli bir şey ekran kartı. Şu aralar kazık fiyatlara satılıyor yada bulunmuyor.

Furmark ile test yap. Dediklerim olursa garantiye yolla. Bayağı önemli bir şey ekran kartı. Şu aralar kazık fiyatlara satılıyor yada bulunmuyor.
Sıcaklık testi mi ?

Evet. 3-4 saat yap. Herhangi bir sıkıntı olmazsa ekran kartında problem yoktur.

Hocam RTX 2060 Gigabyte OC Windforce modeli 10dk lık test 98-99 kullanım 80-81 derece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1080p 0x kenar yumuşatma 100-110 fps

Fps şu an çokta önemli değil. Biz bir sıkıntı yapacak mı ona bakacağız uzun süre kullanımda sıkıntı çıkartır ise garantiye yollaman iyi olur.

Evet. 3-4 saat yap. Herhangi bir sıkıntı olmazsa ekran kartında problem yoktur.
Oyunlardada Aynı değerler hocam

Fps şu an çokta önemli değil. Biz bir sıkıntı yapacak mı ona bakacağız uzun süre kullanımda sıkıntı çıkartır ise garantiye yollaman iyi olur.
Yok hocam bugun 2 saat shadow of the tomb raider oynadım sonra gittim 2 saat apex legends oynadım bir sorun yoktu hem sıcaklık hem kullanım

Zaten sadece pc açılırken oluyor 30 sn sonra azalarak gidiyor

Geri