Neler Yeni

Bilgisayar açılıyor ama görüntü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömerfaruk
Merhaba arkadaşlar benim anakartım biostar h61mlv2 islemcim i3 2120 ekran kartımda sorun vardı bilgisayar açılıyor ama ekrana hicbir sekilde goruntu gelmiyordu rx 550 taktıracaktim görüntü gelmedi adam anakartin desteklemiyor dedi boyle birsey varmi baskalari 10 yillik bilgisayara yeni ekran karti takiyor ben inanamadim

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhaba arkadaşlar benim anakartım biostar h61mlv2 islemcim i3 2120 ekran kartımda sorun vardı bilgisayar açılıyor ama ekrana hicbir sekilde goruntu gelmiyordu rx 550 taktıracaktim görüntü gelmedi adam anakartin desteklemiyor dedi boyle birsey varmi baskalari 10 yillik bilgisayara yeni ekran karti takiyor ben inanamadim
Anakart ekran karti uyumsuzluk denen bisey yok
Ramleri çıkar tak bios pilini çıkart tak farklı ram dene başka psu ile dene

Jaja50

80+ Silver
Hayır böyle bir şey yok.
Yalan söylemiş.
Anakart-Ekran kartı uyumsuzluğu olamaz.
hocam ekran kartı chipseti uyumsuzluğu diye bir şey var mı ? yani bazı anakartlar da PCI EXPRESS X16 yok o anakarta yeni ekran kartı takılır mı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
hocam ekran kartı chipseti uyumsuzluğu diye bir şey var mı ? yani bazı anakartlar da PCI EXPRESS X16 yok o anakarta yeni ekran kartı takılır mı
Anakart-Ekran kartı uyumsuzluğu diye bir şey söz konusu değildir.
Takılır.
Fakat işlemci darboğaz yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömerfaruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam rx 550 ekran kartini takti ama goruntu gelmedi bunun sebebi nedir sonra anakartin desteklemiyor dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömerfaruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam ama neden monitöre bios ekranı gelmedi

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Peki hocam ama neden monitöre bios ekranı gelmedi
Birçok sebebi olabilir Onun taktığı kartda sorun olabilir belkimde anakart chipsetiniz de yanmış olabilir. deneme yanılma ile bulmanız lazım kesin şudur diyemeyiz, size tavsiyem o bilgisayarcıdan koşarak kaçın. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,165
Üyeler
172,792
Son üye
LevearstSEFA
Top Bottom