sapphire rx 570 ıtx
hocam amd radeon pro sürücüsü var o mu daha iyi bu mu, bunu yüklerken önceki sürücüyü silmem gerekir mi? farklı sürücü türleri ya
bunu indirin kurun bu sırada ekran gidip gelebilir korkmayın
kullandığın pro yazılım yazılımcılar ve grafikerler için.oyuzden adrenalin günlük kullanımda daha iyi olurhocam amd radeon pro sürücüsü var o mu daha iyi bu mu, bunu yüklerken önceki sürücüyü silmem gerekir mi? farklı sürücü türleri ya
biliyorum hocam tasarımcı olduğum için kurdum, rehber için teşekkürler pro için geçerli dimi bukullandığın pro yazılım yazılımcılar ve grafikerler için.oyuzden adrenalin günlük kullanımda daha iyi olur
nasıl sileceğin konusunda ;
Kontrol Panelini açarak başlayın:
- Windows® 10/8.1 için, Windows düğmesine sağ tıklayın ve İçerik Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.
- Windows® 7 için, Windows düğmesine tıklayın ve Başlat Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.
- Denetim Masası'nda Programlar ve Özellikler'i seçin.
AMD Yazılımını seçin ve ardından Kaldır'a tıklayın.
"AMD sürücüsünü kaldırmak istediğinizden emin misiniz?" sorusu sorulduğunda Evet'i tıklayın.
Kaldırma işlemi, sürücüleri ve yazılım bileşenlerini kaldırmaya başlayacaktır. Not: Kaldırma işlemi sırasında ekran aralıklı olarak kararabilir ve 10 dakikaya kadar sürebilir.
Kaldırma işlemi bittiğinde, yazılım Şimdi Yeniden Başlat veya Kapat seçenekleri sunmalıdır. Kaldırma işlemini tamamlamak için Şimdi Yeniden Başlat'ı seçin.
hocam şimdi amd radeonun son sürücüsünü indirdim, ancak sorun hala devam ediyor sanırım portlardan biri sıkıntılı yakullandığın pro yazılım yazılımcılar ve grafikerler için.oyuzden adrenalin günlük kullanımda daha iyi olur
nasıl sileceğin konusunda ;
Kontrol Panelini açarak başlayın:
- Windows® 10/8.1 için, Windows düğmesine sağ tıklayın ve İçerik Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.
- Windows® 7 için, Windows düğmesine tıklayın ve Başlat Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.
- Denetim Masası'nda Programlar ve Özellikler'i seçin.
AMD Yazılımını seçin ve ardından Kaldır'a tıklayın.
"AMD sürücüsünü kaldırmak istediğinizden emin misiniz?" sorusu sorulduğunda Evet'i tıklayın.
Kaldırma işlemi, sürücüleri ve yazılım bileşenlerini kaldırmaya başlayacaktır. Not: Kaldırma işlemi sırasında ekran aralıklı olarak kararabilir ve 10 dakikaya kadar sürebilir.
Kaldırma işlemi bittiğinde, yazılım Şimdi Yeniden Başlat veya Kapat seçenekleri sunmalıdır. Kaldırma işlemini tamamlamak için Şimdi Yeniden Başlat'ı seçin.
DP tarafında sorun olmuş olabilir. Başka DP kablosu bulup dene hocam.Beyler disari cikmam gerekti bi kac saatliğine pc yi acik unutmusum otomatik kapatma vardi 1 saat geçince uyku moduna almasi için ayarliydi bilgisayar eve geldigimde pc uyku modundaydi acmaya calistim pc yi kasa calisti ancak monitör no video output hatasi veriyor, kapatip acayim dedim bu sefer yine olmadi ek olarak klavyede tuşlara bastim oylesine pc restar modunda yaptığı seyleri yapmaya basladi kasa calisiyor gozukuyor ancak ekran gelmiyor gibi bir durum soz konusu en son m2 ssd takmistim ondan once bi sorun yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edecek yokmu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi hdmi kablosu ile deneyip pc yi tekrar çalıştırmayı denedim ve bilgisayar sorunsuz açıldı ancak monitör üzerinden tekrar display port a geçmek istediğim zaman yine görüntü vermiyor. Sorunu bilen var mı? @Kürşat Kütükçü @Emmree
Bu DP kablosunu takıp biraz sağ sol yap bakalım herhangi bir değişlik olacak mı?hocam elimde bu kablo dışında başka hiç dp kablosu yok
hocam şimdi driver hata verdi diye ddu ile sildim driverı dedim silmişken şu dp yi tekrar deneyim taktım çalıştı sorunsuz. Driver yüzündenmiş yani. Amd valla bıktırdı bide satıcı firmaya değişim için mail fln attım o kadarBu DP kablosunu takıp biraz sağ sol yap bakalım herhangi bir değişlik olacak mı?
Tüm sistemini yazar mısın hocam?hocam şimdi driver hata verdi diye ddu ile sildim driverı dedim silmişken şu dp yi tekrar deneyim taktım çalıştı sorunsuz. Driver yüzündenmiş yani. Amd valla bıktırdı bide satıcı firmaya değişim için mail fln attım o kadar
amd ryzen 5 5500Tüm sistemini yazar mısın hocam?
Senin BIOS'a hakim değildim şimdi hatırladım. XMP açtığın yerde DRAM (Memory) Frequency olması lazım. Orada ya Auto konumundadır ya da 3600 MHz yazıyordur. Orayı 3533 MHz yapıp kaydedip çıkar mısın? Ondan sonra AMD sürücünü şu şekilde kaldırıp tekrardan kur:amd ryzen 5 5500
asrock b450m pro4
team t force tuf 8x2 3600 mhz 18 cl
sapphire rx 570 itx 4 gb
cooler master mwe 500 80+
pny 1 tb m2 ssd
corsair carbide 400c