Neler Yeni

Mavi Ekran Bilgisayar acilmiyor yardim lazim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

tr3ty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Recep Boran Berk
hocam amd radeon pro sürücüsü var o mu daha iyi bu mu, bunu yüklerken önceki sürücüyü silmem gerekir mi? farklı sürücü türleri ya
kullandığın pro yazılım yazılımcılar ve grafikerler için.oyuzden adrenalin günlük kullanımda daha iyi olur

nasıl sileceğin konusunda ;

Kontrol Panelini açarak başlayın:

• Windows® 10/8.1 için, Windows düğmesine sağ tıklayın ve İçerik Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.
  • Windows® 7 için, Windows düğmesine tıklayın ve Başlat Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.
  • Denetim Masası'nda Programlar ve Özellikler'i seçin.

RS-UNINSTALL_01.png

AMD Yazılımını seçin ve ardından Kaldır'a tıklayın.

RS-UNINSTALL_02.png

"AMD sürücüsünü kaldırmak istediğinizden emin misiniz?" sorusu sorulduğunda Evet'i tıklayın.

RS-UNINSTALL_03.png

Kaldırma işlemi, sürücüleri ve yazılım bileşenlerini kaldırmaya başlayacaktır. Not: Kaldırma işlemi sırasında ekran aralıklı olarak kararabilir ve 10 dakikaya kadar sürebilir.

RS-UNINSTALL_04.png

Kaldırma işlemi bittiğinde, yazılım Şimdi Yeniden Başlat veya Kapat seçenekleri sunmalıdır. Kaldırma işlemini tamamlamak için Şimdi Yeniden Başlat'ı seçin.

RS-UNINSTALL_05.png

Ekler

• 1678206579795.png
    1678206579795.png
    326 bayt · Hit: 27
  • 1678206706233.png
    1678206706233.png
    326 bayt · Hit: 28

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
kullandığın pro yazılım yazılımcılar ve grafikerler için.oyuzden adrenalin günlük kullanımda daha iyi olur

• Windows® 10/8.1 için, Windows düğmesine sağ tıklayın ve İçerik Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.
  • Windows® 7 için, Windows düğmesine tıklayın ve Başlat Menüsünden Denetim Masası'nı seçin.

RS-UNINSTALL_01.png

RS-UNINSTALL_02.png

"AMD sürücüsünü kaldırmak istediğinizden emin misiniz?" sorusu sorulduğunda Evet'i tıklayın.

RS-UNINSTALL_03.png

Kaldırma işlemi, sürücüleri ve yazılım bileşenlerini kaldırmaya başlayacaktır. Not: Kaldırma işlemi sırasında ekran aralıklı olarak kararabilir ve 10 dakikaya kadar sürebilir.

RS-UNINSTALL_04.png

Kaldırma işlemi bittiğinde, yazılım Şimdi Yeniden Başlat veya Kapat seçenekleri sunmalıdır. Kaldırma işlemini tamamlamak için Şimdi Yeniden Başlat'ı seçin.

RS-UNINSTALL_05.png
biliyorum hocam tasarımcı olduğum için kurdum, rehber için teşekkürler pro için geçerli dimi bu

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

RS-UNINSTALL_01.png

RS-UNINSTALL_02.png

RS-UNINSTALL_03.png

RS-UNINSTALL_04.png

RS-UNINSTALL_05.png
hocam şimdi amd radeonun son sürücüsünü indirdim, ancak sorun hala devam ediyor sanırım portlardan biri sıkıntılı ya

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Beyler disari cikmam gerekti bi kac saatliğine pc yi acik unutmusum otomatik kapatma vardi 1 saat geçince uyku moduna almasi için ayarliydi bilgisayar eve geldigimde pc uyku modundaydi acmaya calistim pc yi kasa calisti ancak monitör no video output hatasi veriyor, kapatip acayim dedim bu sefer yine olmadi ek olarak klavyede tuşlara bastim oylesine pc restar modunda yaptığı seyleri yapmaya basladi kasa calisiyor gozukuyor ancak ekran gelmiyor gibi bir durum soz konusu en son m2 ssd takmistim ondan once bi sorun yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım edecek yokmu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi hdmi kablosu ile deneyip pc yi tekrar çalıştırmayı denedim ve bilgisayar sorunsuz açıldı ancak monitör üzerinden tekrar display port a geçmek istediğim zaman yine görüntü vermiyor. Sorunu bilen var mı? @Kürşat Kütükçü @Emmree
DP tarafında sorun olmuş olabilir. Başka DP kablosu bulup dene hocam.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bu DP kablosunu takıp biraz sağ sol yap bakalım herhangi bir değişlik olacak mı?
hocam şimdi driver hata verdi diye ddu ile sildim driverı dedim silmişken şu dp yi tekrar deneyim taktım çalıştı sorunsuz. Driver yüzündenmiş yani. Amd valla bıktırdı bide satıcı firmaya değişim için mail fln attım o kadar :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
hocam şimdi driver hata verdi diye ddu ile sildim driverı dedim silmişken şu dp yi tekrar deneyim taktım çalıştı sorunsuz. Driver yüzündenmiş yani. Amd valla bıktırdı bide satıcı firmaya değişim için mail fln attım o kadar :D
Tüm sistemini yazar mısın hocam?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Tüm sistemini yazar mısın hocam?
amd ryzen 5 5500
asrock b450m pro4
team t force tuf 8x2 3600 mhz 18 cl
sapphire rx 570 itx 4 gb
cooler master mwe 500 80+
pny 1 tb m2 ssd
corsair carbide 400c

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
amd ryzen 5 5500
asrock b450m pro4
team t force tuf 8x2 3600 mhz 18 cl
sapphire rx 570 itx 4 gb
cooler master mwe 500 80+
pny 1 tb m2 ssd
corsair carbide 400c
Senin BIOS'a hakim değildim şimdi hatırladım. XMP açtığın yerde DRAM (Memory) Frequency olması lazım. Orada ya Auto konumundadır ya da 3600 MHz yazıyordur. Orayı 3533 MHz yapıp kaydedip çıkar mısın? Ondan sonra AMD sürücünü şu şekilde kaldırıp tekrardan kur:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 22.Q4 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.Q4 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
- Eğer AMD profili olarak hangisini kullanmak istersin diye sorarsa Standart olanı seç hocam.

Top Bottom