Neler Yeni

Bilgisayar Aldıktan Sonra Oyunsuzluk Hissi

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
Arkadaşlar bilgisayar alma dönemimde karşıma bir çok oyun çıkıyordu internette falan şimdi oynayacak oyun bulamıyorum fps olur mmorpg olur arkadaşlarla oynanıcak önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler İyi Akşamlar...

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Klasik oyunlara dönülüyor bir yerden sonra CS:GO gibi. Fakat öneri olarak FPS türünde Star Wars Battlefront II Multiplayer keyifli geldi bana epey. Oynamadıysan Mafia 1 Definitive Edition da çok hoştu.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Arkadaşlar bilgisayar alma dönemimde karşıma bir çok oyun çıkıyordu internette falan şimdi oynayacak oyun bulamıyorum fps olur mmorpg olur arkadaşlarla oynanıcak önerilerinizi bekliyorum

Gta6 gelsin cok guzel olur

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Albion Online, Black Dessert mmorpg olarak iyi olduğunu duymuştum.

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Albion Online, Black Dessert mmorpg olarak iyi olduğunu duymuştum
Black Dessert aklımda dostum çok övüyorlar fakat internetim şu an sıkıntılı 50-55 gb var oyun çok uzun sürer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanandreas gta5 in aynisi bana gore harita vs. Olarak sadece karakterler degisik
Valla senelerdir San oynuyodum Mta olsun Samp olsun oralarda takılırdım hep GTA V çok oynamadım öyle nette falan anca

steatoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
efe zoral

Escape From Tarkov güzel oyun fiyatı biraz yüksek Gta4 hikayesi güzel diyorlar oynamadıysan öneririm ben de yeni aldım Tarih oyunlarını seviyorsan Crusader Kings 3 de güzel

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Klasik oyunlara dönülüyor bir yerden sonra CS:GO gibi. Fakat öneri olarak FPS türünde Star Wars Battlefront II Multiplayer keyifli geldi bana epey. Oynamadıysan Mafia 1 Definitive Edition da çok hoştu.
Bugün oynadım da Star Wars BF II bugüne dek oynadığım en iyi savaş oyunlarından sanırım.

Grafiklerini gerçek sandım, lazerlerin gidişi vuruş hissiyatı falan baya iyi ama hikaye modunu aşırı zor yapmışlar ilk bölümde sızma görevinde bir çatışma çıkıyor hemen ölüyorsun.

Multiplayer anlamında çok sağlam.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Gta 5 multi arkadaslarinla felna fena sariyor gta5 in grafikleri bana guzel geliyor cok guzel hemde gta6 yi dusunemiyorjm
Black Dessert aklımda dostum çok övüyorlar fakat internetim şu an sıkıntılı 50-55 gb var oyun çok uzun sürer

Valla senelerdir San oynuyodum Mta olsun Samp olsun oralarda takılırdım hep GTA V çok oynamadım öyle nette falan anca

Simero1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda

Rina RP kanserine bulaşmadın umarım .d

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hafif ve hikayesiyle doyuracak, oynamaya şevklendirecek oyunlarla başlayabilirsin. ilk önerim brothers tale of two sons

Top Bottom