Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Sekiro oyna çok güzel rahatlatıyor insanı.
Şuan oyun oynamıyorum zaten arkada Azer baba elimde sigara boşa giden gençliğime içiyorum Allah dertlerine derman versin güzel kardeşimReis zaman değil de artık hiç bir şeyden zevk almıyorum ki.
Steam'de rdr2 online diye aratınNereden bakabilirim
Şuan oyun oynamıyorum zaten arkada Azer baba elimde sigara boşa giden gençliğime içiyorum Allah dertlerine derman versin güzel kardeşim
Bu arada tomb raider güzel oyun, şarkı için sağ ol reisAl benden de sana bir armağan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakıcam dostum sağolasın
Dostum şaka yaptım, sinir krizi geçirebilirsin oynarken oyun çok zor ama çok zevkli, denemeni tavsiye ederim.Al benden de sana bir armağan
Bakıcam dostum sağolasın
O da bir tercih tabii ama oynamıyorumMinecraft Arkadaşlar İle Survival. Üff her oyuna tek geçerim.
Dinlemezsen alınırım haaBu arada tomb raider güzel oyun, şarkı için sağ ol reis![]()
Azer bülbül güzeldir de ağır geliyor ama senin için açtım şu anO da bir tercih tabii ama oynamıyorum
Dinlemezsen alınırım haa
Bende 10 numara efsane bir bilgisayar dizdim. her şey üst düzey olsun istedim şekilli şüküllkü ışıklı mışıklı. Gel gör ki en çok oynadığım oyun ca go ve pes. 4 tb harici hdd var. 2 tb pc de var full çakılı film ve oyun var. İşten güçten fırsat bulup ne oyun bitirebiliyoruz nede oyunu bitirip sırada bekleyen 3 tb lık oyun arşivinden arşivinden sıradakiler kurabiliyoruz. Sanırım bir gün hepsi önemsiz miş diyeceğiz. İndirirken de hep aklıma şey gelir ya bir gün dağın başında İnternet siz bir yerde uzun süre geçirmem gerekirse bunlarla zaman geçiririm diye düşünüyorum. Ama gel gör ki akşamları geldiğim de oturmuyorum pc yeArkadaşlar bilgisayar alma dönemimde karşıma bir çok oyun çıkıyordu internette falan şimdi oynayacak oyun bulamıyorum fps olur mmorpg olur arkadaşlarla oynanıcak önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler İyi Akşamlar...