Neler Yeni

Bilgisayar Aldıktan Sonra Oyunsuzluk Hissi

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
Bende 10 numara efsane bir bilgisayar dizdim. her şey üst düzey olsun istedim şekilli şüküllkü ışıklı mışıklı. Gel gör ki en çok oynadığım oyun ca go ve pes. 4 tb harici hdd var. 2 tb pc de var full çakılı film ve oyun var. İşten güçten fırsat bulup ne oyun bitirebiliyoruz nede oyunu bitirip sırada bekleyen 3 tb lık oyun arşivinden arşivinden sıradakiler kurabiliyoruz. Sanırım bir gün hepsi önemsiz miş diyeceğiz. İndirirken de hep aklıma şey gelir ya bir gün dağın başında İnternet siz bir yerde uzun süre geçirmem gerekirse bunlarla zaman geçiririm diye düşünüyorum. Ama gel gör ki akşamları geldiğim de oturmuyorum pc ye
Tam olarak hisler böyle içimi dökmüşüm gibi hissettim 👌
Mesaj otomatik birleştirildi:

Azer bülbül güzeldir de ağır geliyor ama senin için açtım şu an
Kanımda var kardeşim dinlemeden yaşayamıyorum ciddi anlamda bağımlısıyım

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar bilgisayar alma dönemimde karşıma bir çok oyun çıkıyordu internette falan şimdi oynayacak oyun bulamıyorum fps olur mmorpg olur arkadaşlarla oynanıcak önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler İyi Akşamlar...
Phasmophobia sanırım tam adı buydu arkadaşlarınızla oynuyabilirsiniz gayet eğlenceli ve hoş bir oyun.Steamde fiyatı yaklaşık 23 TL bence pahalı değil fiyatını çok çok hakeden bir oyun. (bence)

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
Phasmophobia sanırım tam adı buydu arkadaşlarınızla oynuyabilirsiniz gayet eğlenceli ve hoş bir oyun.Steamde fiyatı yaklaşık 23 TL bence pahalı değil fiyatını çok çok hakeden bir oyun. (bence)
Teşekkür ederım bu arada kardeşim Umarım güzel bir bilgisayar toplarsın en iyisi senin olsun

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Teşekkür ederım bu arada kardeşim Umarım güzel bir bilgisayar toplarsın en iyisi senin olsun
Pek sanmıyorum şuanda veya gelecek 60 yılda güzel bir pc'min olacağını ama teşekkür ederim :)

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
Pek sanmıyorum şuanda veya gelecek 60 yılda güzel bir pc'min olacağını ama teşekkür ederim :)
İnan bak alınca da hayatın değişmiyor Allah başka dert vermesin buna mı yandım ulan ben diyebilirsin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
Arkadaşlar bilgisayar alma dönemimde karşıma bir çok oyun çıkıyordu internette falan şimdi oynayacak oyun bulamıyorum fps olur mmorpg olur arkadaşlarla oynanıcak önerilerinizi bekliyorum

Valorant oyna

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Tam olarak hisler böyle içimi dökmüşüm gibi hissettim 👌
Durum maalesef. Son 1 ayda kaç saat pc başında durdun desen 10 saati geçmemiştir. Şu an maden da işte kendi kendine takılıyor. Ben yine yeni çıkan film ve oyunları torrent den indirme ye devam ediyorum
Ama bunla öne zaman izleyeceğim bilmiyorum. Geçen bir film izledim filmi 2018 de indirmiş im. Film efsaneydi. Fakat ben bu filmi 2021 de izledim 😂😂😂 durum yeterince açık heralde 😀

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
Durum maalesef. Son 1 ayda kaç saat pc başında durdun desen 10 saati geçmemiştir. Şu an maden da işte kendi kendine takılıyor. Ben yine yeni çıkan film ve oyunları torrent den indirme ye devam ediyorum
Ama bunla öne zaman izleyeceğim bilmiyorum. Geçen bir film izledim filmi 2018 de indirmiş im. Film efsaneydi. Fakat ben bu filmi 2021 de izledim 😂😂😂 durum yeterince açık heralde 😀
Kral sana bir format şart şirket ssdsi gibi olmuşsum :D güncele dön acill

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Witcher serisi, Metro serisi, AC Ezio Collection ve Origin, Odyssey ve Valhalla oynanabilir, onun dışında DOOM serisi vs. de düşünülebilir.

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
Witcher serisi, Metro serisi, AC Ezio Collection ve Origin, Odyssey ve Valhalla oynanabilir, onun dışında DOOM serisi vs. de düşünülebilir.
Teşekkürler başkan

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Kral sana bir format şart şirket ssdsi gibi olmuşsum :D güncele dön acill
Yok be ya. Yaşadıkları mı paylaşayım dedim sadece. Aynı oyun 3 4 kere bitirenler var bende o beyin den ve istikrar dan istiyorum 😂😂

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

assasing creed oddysey
origin
witcher 3
skyrim
bunları kanka hikayeyi bitir sonrasında ise baştan tüm mapi dolaş lootları topla koleksiyon yap
haritada dolaş

Top Bottom