Bilgisayar Alıcaklar dikkat!

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,225
Önümüzdeki Amerika seçimlerinde büyük bir kaos yapacaklar.Seçimlerde normal gidip ve mektup olarak oy verilecek.Trumpa oy verecekler çoğunlukla gidip veriyor.Bidena verecekler çoğunlukla mektup yoluyla veriyorlar.Trump mektup oylarını saymayacağını söyledi.İlk gün gidip verenleri sayacaklar ve büyük ihtimal Trump kazanıp başkanlığını ilan edecek.1 hafta sonra mektup oylarını saydıklarında Biden kazanıcak ve oda kendisini başkan ilan edecek.Kaos olacak ve ABD Borsası düşüşe geçecek.ABD Borsası düşünce dolaylı yollardan çoğu ülkede bu durumdan zarar görecek.Enflasyon tüm dünyada artacak.Belki Trump mektup oylarınıdanda kazanacak bilmiyoruz yada gidip verenlerden Biden kazanacak.Bunu ben biliyorsam Trump gibi adamlarda biliyordur.Euroda çok zarar görecektir gerçekleşirse bu durumlar.

Son düzenleme:
Yatırım tavsiyesi vermek hukuken yasak umarım biliyorsunuzdur.

Önümüzdeki Amerika seçimlerinde büyük bir kaos yapacaklar.Seçimlerde normal gidip ve mektup olarak oy verilecek.Trumpa oy verecekler çoğunlukla gidip veriyor.Bidena verecekler çoğunlukla mektup yoluyla veriyorlar.Trump mektup oylarını saymayacağını söyledi.İlk gün gidip verenleri sayacaklar ve büyük ihtimal Trump kazanıp başkanlığını ilan edecek.1 hafta sonra mektup oylarını saydıklarında Biden kazanıcak ve oda kendisini başkan ilan edecek.Kaos olacak ve ABD Borsası düşüşe geçecek.ABD Borsası düşünce dolaylı yollardan çoğu ülkede bu durumdan zarar görecek.Enflasyon tüm dünyada artacak.Belki Trump mektup oylarınıdanda kazanacak bilmiyoruz yada gidip verenlerden Biden kazanacak.Bunu ben biliyorsam Trump gibi adamlarda biliyordur.Dolar düşecek diye beklemeyin bence bu durumda gerçekleşirse Mart Nisana kadar artacaktır kurlar.Euroda çok zarar görecektir gerçekleşirse bu durumlar.

2. El piyasası da değişir o zaman
Post automatically merged:

2. El piyasası da değişir o zaman
yanlış anladım

Ortalık karışacak.
REZ.

Yatırım tavsiyesi vermek hukuken yasak umarım biliyorsunuzdur.
bu o kadar saçma bir kanun ki geçenlerde dolar arttı diye konu açılmıştı bende açtım hatta diğer konuları görmemiştim orda birisiyle tartışırken tavsiye verdim arkadaşın birisi gelip kanunu attı şoke oldum gerçekten inanılmaz ya

bu o kadar saçma bir kanun ki geçenlerde dolar arttı diye konu açılmıştı bende açtım hatta diğer konuları görmemiştim orda birisiyle tartışırken tavsiye verdim arkadaşın birisi gelip kanunu attı şoke oldum gerçekten inanılmaz ya
Bende öyle oldum.

Zaten Efsane Cumada Gene Fiyatlar Biraz Da Olsa Düşer O zamanı bekleyip alın derim
O zamana kadar kur artsa bile eski (yakın zamandaki eskiden bahsediyorum) fiyatlara döner indrimde
vallaha hiç sanmıyorum 1 hafta oldu sanırım arkadaşa pc bakıyorduk itopyadan wtcn kasasıydı 4 saatde 400 tl zam yedi kasa

Önümüzdeki Amerika seçimlerinde büyük bir kaos yapacaklar.Seçimlerde normal gidip ve mektup olarak oy verilecek.Trumpa oy verecekler çoğunlukla gidip veriyor.Bidena verecekler çoğunlukla mektup yoluyla veriyorlar.Trump mektup oylarını saymayacağını söyledi.İlk gün gidip verenleri sayacaklar ve büyük ihtimal Trump kazanıp başkanlığını ilan edecek.1 hafta sonra mektup oylarını saydıklarında Biden kazanıcak ve oda kendisini başkan ilan edecek.Kaos olacak ve ABD Borsası düşüşe geçecek.ABD Borsası düşünce dolaylı yollardan çoğu ülkede bu durumdan zarar görecek.Enflasyon tüm dünyada artacak.Belki Trump mektup oylarınıdanda kazanacak bilmiyoruz yada gidip verenlerden Biden kazanacak.Bunu ben biliyorsam Trump gibi adamlarda biliyordur.Dolar düşecek diye beklemeyin bence bu durumda gerçekleşirse Mart Nisana kadar artacaktır kurlar.Euroda çok zarar görecektir gerçekleşirse bu durumlar.

Kanka saçmalıkları sabaha kadar tartışırız başımız belaya girmeyecek olsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,436
Üyeler
190,913
Son üye
DARLAYIC1
Geri