Neler Yeni

Bilgisayar alırken komik diyaloglar :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alırken değil de geçen ay laptobumu satarken başımdan geçen olayı anlatayım..
Sahibindendeki ilanına mesaj gelir oraya yakınız bakmak için geleceğiz ciddiyiz..2 dk sonra aradılar kapının önündeyiz çıkıver diye.Ben tabi şaşırdım bu kadar hızlı olduğu için.Kapıyı bir açtım elinde m4lerle iki tane özel harekat polis..Bana seslendiler kimlik ver bakalım sen asker kaçağı çıkmışsın diye 😂 Meğer laptobu alacak kişi amirmiş devriye gezen polislerden birkaçını kontrol için göndermiş yol üstü diye..Daha uzun aslında ama heyecandan yazamıyorum o an nasıl heyecanlandigimi anlatamam .Sonuç olarak laptobu onlara sattım.Çok güzel temiz bir laptoptu umarım sorun çıkarmaz 😂

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Alırken değil de geçen ay laptobumu satarken başımdan geçen olayı anlatayım..
Sahibindendeki ilanına mesaj gelir oraya yakınız bakmak için geleceğiz ciddiyiz..2 dk sonra aradılar kapının önündeyiz çıkıver diye.Ben tabi şaşırdım bu kadar hızlı olduğu için.Kapıyı bir açtım elinde m4lerle iki tane özel harekat polis..Bana seslendiler kimlik ver bakalım sen asker kaçağı çıkmışsın diye 😂 Meğer laptobu alacak kişi amirmiş devriye gezen polislerden birkaçını kontrol için göndermiş yol üstü diye..Daha uzun aslında ama heyecandan yazamıyorum o an nasıl heyecanlandigimi anlatamam .Sonuç olarak laptobu onlara sattım.Çok güzel temiz bir laptoptu umarım sorun çıkarmaz 😂
Gerçekse çok iyi olay. :D

BMW_M4

80+ Bronze
Yeminle gerçek daha detaylı anlatamam çok daha komik ama yemiyor 😂 Bu arada çok kral adamlardı.Alan memnun satan memnun hesabı.Bana da sağlam bir anı olarak kalacak 😂
Vatan da pc toplama parçalarına bakarken ram mhz sordum:
Abi bunun mhz ile cl değeri kaç?
Abi: O ney, lan hayatımda duymadım.
E abi sen pc mühendisisin dediler
Hayır lan ben temizlikçiyim, o görevli orda
:D

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Laptobumu verdiğim tamirci laptobumu bana 2 sene sonra vermişti aldığımda ise bazı parçaları yoktu trajikomik yanı ise başka laptop satmaya çalışması

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Vatan da pc almaya gitmiştim ne alacağım hakkında fikrim yoktu
Ben: abi ben pc toplayacağım.
Adam: İyi kolay gelsin.

CrawL135

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
hasan çetin
bizim dolandırıcı internet kafeciyle benim aramdaki bir konuşma
girdim kafeye 8 gb ram lazim oldu aldim fln birde gelmisken steam cüzdan kodu aliyim dedim ininal im yoktu o zamanlar 200 tl cüzdan kodu alcam iste dedim 200 tl alcam fln tmm bekle dedi bekledim gel dedi bana gittim yanina 245 tl borcunuz dedi ne dion kardes dedim ben 200 tl istedim dedim adam komisyon alıyoruz yok 200 tl de 45 tl yok ole yok bole almicam dedim cektik daha ama olmaz dedi bende sen internet kafeci deilmisin lzim olur dedim yok dio hayatimda ole dolandirici görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Berk
Letgo üzerinde geçen kısa konuşma.

GTX 1060 satıyordum bir kaç sene önce. Hatırladığım kadarını yazıcam.

500 TL Ye alırım bunlar maden kartı kazım yapılıyor. Gibi bir şey yazdı :D

Top Bottom