2 tane 8 gb ram var intel yerine de amd ryzene çevirmeyi düşünüyorum yanlış yazmışım toplam 16gb ram yani1 : 8gb ram alınmaz artık yetersiz
2 : intel alınmaz ryzen daha iyi ryzen 7500f e yönel
3: 4060 ti kötü bir ekran kartı hazır sistem var 30 bine 4070 li ona bir bak
Bütçeyi yaz düzgün parcalari oneririzRam = 8Gb 3600hz
Anakart = Msı pro h6 10m 3200hz
Ekran kartı = Rtx 4060 Ti 8G
İşlemci = intel core i5 14400F
sistem böyle bir sorun olur mu tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz teşekkür ederim Alıntıyı görüntüle
40k bütçem varBütçeyi yaz düzgün parcalari oneririz
40k bütçem var
yine bir amd fanboy1 : 8gb ram alınmaz artık yetersiz
2 : intel alınmaz ryzen daha iyi ryzen 7500f e yönel
3: 4060 ti kötü bir ekran kartı hazır sistem var 30 bine 4070 li ona bir bak
cok merak ettim niye intel alınmıyormusyine bir amd fanboy
ne alaka fanboy derken intel soket destegi bitmiş ölü sokete ddr4 e paramı yatırtacam bu saatden sonra intel yeni 15.nesil cpu larını çıkarsın amd den uygun fiyata onu önerelim intelde amd sayesinde 3 nesil soket destegi var soket destegi bitmiş ürüne para yatırılmaz ilerisi yok ölü yatırım bu saatden sonra intel üstüne intel cpu lar ciddi manada kötü çıktı çok fazla ısınıyor ve anormal elektrik tüketimleri var ryzen ezdi geçtiyine bir amd fanboy
Mesaj otomatik birleştirildi:
cok merak ettim niye intel alınmıyormus
ddr4 e para verilmez zaten. ayrıca stok fanla intel cpuda daha 50dereceyi gormedimne alaka fanboy derken intel soket destegi bitmiş ölü sokete ddr4 e paramı yatırtacam bu saatden sonra intel yeni 15.nesil cpu larını çıkarsın amd den uygun fiyata onu önerelim intelde amd sayesinde 3 nesil soket destegi var soket destegi bitmiş ürüne para yatırılmaz ilerisi yok ölü yatırım bu saatden sonra intel üstüne intel cpu lar ciddi manada kötü çıktı çok fazla ısınıyor ve anormal elektrik tüketimleri var ryzen ezdi geçti