Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar AMD ekran kartımı görünmüyor!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Melik
OYUNDAYKEN BİRDEN PC KAPANTI EKRAN KARTI FANLARI HIZLI ÇALIŞMAYA BAŞLADI ŞİMDİ İSE PC AÇILDI AMA PC EKRAN KARTI GÖRÜNMÜYOR AMD SOFTWARE:ADRENALİN AÇILMIYOR ekran kartı fanları çalışıyor ama oyunlara giremiyorum yardımcı olur musunuz ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (66).png
    Ekran Görüntüsü (66).png
    18.2 KB · Hit: 41
  • Ekran Görüntüsü (67).png
    Ekran Görüntüsü (67).png
    99.2 KB · Hit: 38
  • Ekran Görüntüsü (68).png
    Ekran Görüntüsü (68).png
    395.6 KB · Hit: 39

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,347
İsim
Emre
Discord
necromancerr
OYUNDAYKEN BİRDEN PC KAPANTI EKRAN KARTI FANLARI HIZLI ÇALIŞMAYA BAŞLADI ŞİMDİ İSE PC AÇILDI AMA PC EKRAN KARTI GÖRÜNMÜYOR AMD SOFTWARE:ADRENALİN AÇILMIYOR ekran kartı fanları çalışıyor ama oyunlara giremiyorum yardımcı olur musunuz ?
Sürücüyü sil yükle yapın ddu üzerinden

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,347
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Melik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kalıntı kalmaması adına
Teşekkür ederim sorun çözüldü anladığım kadarıyla ekran kartı fanları devreye girmemiş sıcaklık artınca PC kapatıp böyle hata verdi. Konudan bağımsız Windows 11 geçip güncellemeleri kapattım w11 den dolayı böyle sorun olmuş olabilir mi tekrar w10 geçmeli miyim ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,347
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Teşekkür ederim sorun çözüldü anladığım kadarıyla ekran kartı fanları devreye girmemiş sıcaklık artınca PC kapatıp böyle hata verdi. Konudan bağımsız Windows 11 geçip güncellemeleri kapattım w11 den dolayı böyle sorun olmuş olabilir mi tekrar w10 geçmeli miyim ?
ekran kartı yeniyse eğer muhtemelen zero rpm modu açıktır otomatik açık geliyor mesela o belirli bi sıcaklıktan sonra devreye girer sürücü kaynaklı sorundan gözükmemiştir ddu ile sil yükle yaptığınızda sorununuz çözülmüş hem (örneğin benim kartımda 60 dereceden sonra devreye giriyor fanlar)

Top Bottom