Neler Yeni

Çözüldü✓ bilgisayar aniden kapanıyor

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
bilgisayarım da hiç bir sorun yoktu sadece temizlemek amacıyla kasanın arkasındaki kabloları çıkarttım geri taktım derken bir anda bilgisayar açıldıktan sonra bir anda kapanmaya başladı en sonda kurtarma ekranı geldi windows düzgün yüklenmemiş diye ki ben kendi sitesinden indirdim ve bu zaman kadar da soeun yoktu sonrasında yeniden başlat dedim falan ama sorun devam ediyor nasıl çözümlerim bu sorunu

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Ne ile temizlediniz

Onurkotlutok05

80+ Gold
Nasıl çözdün

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl çözdün
sorun sıvı sogutmanın kablosu yüzünden meydana geliyormuş kullandığım model dark aqua force 242r dark yazan kısmın ledi sorunsuz çalışıyorudu ama arka kısımdaki led yanıp sönüyordu bende kabloyu çıkardım led söndğrmek adına sonra pc kafayı yedi taktım düzeldi bende anlamdım normalde windows düzgün yüklenemedi hatası falan vermişit şuan bir sorun yok yani bence sorun kablo ile alakalıydı ama led sorunum devam ediyor pc de sorun yok

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Sevindim kardeşim çözüldüğüne
sorun sıvı sogutmanın kablosu yüzünden meydana geliyormuş kullandığım model dark aqua force 242r dark yazan kısmın ledi sorunsuz çalışıyorudu ama arka kısımdaki led yanıp sönüyordu bende kabloyu çıkardım led söndğrmek adına sonra pc kafayı yedi taktım düzeldi bende anlamdım normalde windows düzgün yüklenemedi hatası falan vermişit şuan bir sorun yok yani bence sorun kablo ile alakalıydı ama led sorunum devam ediyor pc de sorun yok

Top Bottom