Neler Yeni

Bilgisayar bazen aniden donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
Bilgisayar zorlanmıyorken örneğin düşük sistemli oyunlar oynarken bilgisayar bir anda donuyor alt tab vesayre hiçbir şey yapamıyorum. Sadece arka plandaki oyunun sesi geliyor o kadar. bilgisayarı yeniden başladıkça hiçbir şey olmamış gibi pc güzelce çalışıyor. Bu çok sık yaşanmıyor haftada 1 kez felan yaşıyorum ama nedenini merak ettim. Bir de anormallik olarak bazen pc de kablolarda sıkıntı olmamasına rağmen windows usb çıkarma sesi geliyor nedenini bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor.

ekran kartı rtx 2060
işlemci r5 3600
ssd mld m300 1 tb

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Bilgisayar zorlanmıyorken örneğin düşük sistemli oyunlar oynarken bilgisayar bir anda donuyor alt tab vesayre hiçbir şey yapamıyorum. Sadece arka plandaki oyunun sesi geliyor o kadar. bilgisayarı yeniden başladıkça hiçbir şey olmamış gibi pc güzelce çalışıyor. Bu çok sık yaşanmıyor haftada 1 kez felan yaşıyorum ama nedenini merak ettim. Bir de anormallik olarak bazen pc de kablolarda sıkıntı olmamasına rağmen windows usb çıkarma sesi geliyor nedenini bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor.

ekran kartı rtx 2060
işlemci r5 3600
ssd mld m300 1 tb
bende hergün 2-3 kez oluyor eskiden nadiren olurdu, merak ettim çözülürse bende çözmek isterim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk Balta

ekran kartı rtx 2060
işlemci r5 3600
ssd mld m300 1 tb
Bilgisayara temiz bir reset öneririm.

Top Bottom