Bilgisayar bi anda kapanıyor

akayxr

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar. Bilgisayarım yaz olduğu için ısınıyor normal bir şekilde. Ama benim sorum şu şekilde. Fifa 25 oynuyorum. Ekran kartı aşırı ısınıyor ve bir süre sonra bi anda bilgisayar kapanıyor. Yeniden açıyorum ama ekran kartının fanları çalışmıyor. Yani ekran kartı çalışmıyor. Kasadan güç kablosu ve ekran kablosunu söküyorum. Yeniden takıyorum . Tekrar çalıştırınca çalışıyor. Herşeyi denedim. Amd uygulamasından kasanın fan hızlarını en yükseğe çektim ve aynı zamanda kasanın içine 2 tane kalıp buz koydum. Gene olmadı formata verdim bilgisayarı her türlü bakımı yapıldı bütün macunlar yenilendi ama gene aynı sorun. Ve sadece fifa 25te bu sorunu yaşıyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Sistem bilgileri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
• Ekran kartı: XFX Swift RX 6600 8GB
• Anakart: ASUS Prime B450MK II
• RAM: Kingston Fury (2x8) 16GB 3200MHz
• Depolama: Kingston NV1 500GB NVMe M2
• Kasa: Xigmatek Grip
• PSU: Xigmatek 600W 80+

Ekran kartını değiştir
Öyle olsa kolay zaten adam onun dışında bir çözüm ister gibi grafikleri düşükte oynamak driverler (güncellenmediyse) güncellemek gibi şeyler dene bence sorun ya fc25 te yada zorlandığı için ekran kartından gibi

Öyle olsa kolay zaten adam onun dışında bir çözüm ister gibi grafikleri düşükte oynamak driverler (güncellenmediyse) güncellemek gibi şeyler dene bence sorun ya fc25 te yada zorlandığı için ekran kartından gibi
Her şeyi denedim diyo adam buz koymuş bilgisayara ısınıyor diye 😢
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir tavsiye vereyim ekran kartını tamirciye götür tamir ettirebilirsin şahsi fikrim 2 binden fazla masraf çıkıyor ise yaptırma farklı bir kart al elindekini satıp

Knk herşeyi denedim. Pcye format attım her şey güncel ama gene oluyor problem😭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri