Neler Yeni

bilgisayar bileşenlerini nerde toplatabilirim?

stexx12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ihsan
Arkadaşlar selam. Yakınlarda bir bilgisayar toplayacağım parça parça farklı sitelerden. Fakat nasıl birleştireceğim bilmiyorum, internetten rehber videolari izledim işlemci RAM vb. şeyleri toplamak kolay ama o kablolama kısmı çok kafamı karıştırdı. Doğrusu hiç girmek istemiyorum o dalgalara. Çevremde 1 2 tane bilgisayarcı var fakat ne kadar bilgili ve güvenilirler bilmiyorum.Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ramazan Baygara
Arkadaşlar selam. Yakınlarda bir bilgisayar toplayacağım parça parça farklı sitelerden. Fakat nasıl birleştireceğim bilmiyorum, internetten rehber videolari izledim işlemci RAM vb. şeyleri toplamak kolay ama o kablolama kısmı çok kafamı karıştırdı. Doğrusu hiç girmek istemiyorum o dalgalara. Çevremde 1 2 tane bilgisayarcı var fakat ne kadar bilgili ve güvenilirler bilmiyorum.Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemi bana gönder 4080 ekran kartım var fazladan onuda sana hediye edeceğim ihtiyacı olanlar faydalansın

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,153
İsim
.
Bende aynı şekil topladım.Tek tek farklı farklı sitelerden.
Şehrin güzel semtlerinden birinin kaliteli bir bilgisayarcısına toplattım.
İnternetten falanda satış yapıyordu mağaza gibi.
Sakın gidipte mahalle bilgisayarcısına verme.
16GB ram verip 8GB alınca gelen pişmanlık hissi :D

stexx12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ihsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı şekil topladım.Tek tek farklı farklı sitelerden.
Şehrin güzel semtlerinden birinin kaliteli bir bilgisayarcısına toplattım.
İnternetten falanda satış yapıyordu mağaza gibi.
Sakın gidipte mahalle bilgisayarcısına verme.
16GB ram verip 8GB alınca gelen pişmanlık hissi :D
İyide hocam şehrimde varmı nerden bilicem?Mahallede var bir tane tanıdık hemşerimiz,ama bilgisine güvenemiyorum.Ki zaten ben fark ederim hangi parçayı taktığını başındada beklerim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,153
İsim
.
İyide hocam şehrimde varmı nerden bilicem?Mahallede var bir tane tanıdık hemşerimiz,ama bilgisine güvenemiyorum.Ki zaten ben fark ederim hangi parçayı taktığını başındada beklerim.
Google denen bir şey var kral yaz oraya en yüksek puanlılardan seç götür.

Top Bottom