Neler Yeni

Bilgisayar Bozuldu Sanırım

JuizTalos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Erbakan
Merhaba bilgisayarda oyun oynarken kulaklıktan birden çok yüksek garip bir ses geldi 2 saniye sonra görüntü gitti ama bilgisayar çalışır haldeydi sadece görüntü yoktu sonrasında bilgisayarı kapattım biraz bekledim tekrar açtığımda bilgisayar açılıyor ama görüntü monitöre gelmiyor normalde klavye mouse ışıkları yanardı onlarda yanmıyor. sonrasında Anakarttan HDMİ ile bağladım belki ekran kartındadır diye sorun bu şekilde de görüntü gelmedi. Sorun hangi parçadan kaynaklıdır açaba bir bilgisi olan var mı ?
Ekran kartı gtx 1050
işlemci 2200g
Anakart Gigabyte GA-AX370M

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Merhaba bilgisayarda oyun oynarken kulaklıktan birden çok yüksek garip bir ses geldi 2 saniye sonra görüntü gitti ama bilgisayar çalışır haldeydi sadece görüntü yoktu sonrasında bilgisayarı kapattım biraz bekledim tekrar açtığımda bilgisayar açılıyor ama görüntü monitöre gelmiyor normalde klavye mouse ışıkları yanardı onlarda yanmıyor. sonrasında Anakarttan HDMİ ile bağladım belki ekran kartındadır diye sorun bu şekilde de görüntü gelmedi. Sorun hangi parçadan kaynaklıdır açaba bir bilgisi olan var mı ?
Ekran kartı gtx 1050
işlemci 2200g
Anakart Gigabyte GA-AX370M
parçaları bi kontrol et

Son düzenleme:

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Ekran kartı olsa klavye mouse ışıkları gelirdi. Sorun olabilecek elemanlar:
-İşlemci
-Anakart
-Ram

En basit şekilde bios pilini söküp elektriği kesip bi 5 10 dk bekle, ramlarini tekli olarak takıp slotlarını değiştirip test et.

Top Bottom