Neler Yeni

Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
Bazen bilgisayarımı açarken ışıklar geliyor kasa ve ekipmanların ama görüntü gelmiyor. Açıldığı zamanda oyuna girdikden sonra her seferinde farklı zaman sonra belli bir zamanı yok yani bi 5 saniye sesler bozuluyo sonra görüntü gidiyo. Görüntü gittikden sonra bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girersem birdaha yapmıyo. Yardım edebilir misiniz?
PC özellkilerim
Asrock b450m hdv r4.0
msi ventus gtx 1660
ryzen 5500
corsair vengeance 8x2 3000 mhz ram
Bütün driver larım bios um güncel.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Bazen bilgisayarımı açarken ışıklar geliyor kasa ve ekipmanların ama görüntü gelmiyor. Açıldığı zamanda oyuna girdikden sonra her seferinde farklı zaman sonra belli bir zamanı yok yani bi 5 saniye sesler bozuluyo sonra görüntü gidiyo. Görüntü gittikden sonra bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girersem birdaha yapmıyo. Yardım edebilir misiniz?
PC özellkilerim
Asrock b450m hdv r4.0
msi ventus gtx 1660
ryzen 5500
corsair vengeance 8x2 3000 mhz ram
Bütün driver larım bios um güncel.
RAM leri kontrol et oksitlenme felan olabilir sök yerlerini değiştir belki faydası olur

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM leri kontrol et oksitlenme felan olabilir sök yerlerini değiştir belki faydası olur
denemiştim olmadı bilgisayar sanki trip atıyor gibi donanımsal bir arıza olsa yeniden baslatıncada görüntü gitmesi lazım ama görüntü gidip 1 kere yeniden baslatınca olmuyo bida garip baya

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
denemiştim olmadı bilgisayar sanki trip atıyor gibi donanımsal bir arıza olsa yeniden baslatıncada görüntü gitmesi lazım ama görüntü gidip 1 kere yeniden baslatınca olmuyo bida garip baya
ddu ile ekran kartı driverini silip yeniden yüklemeyi denedinmi

Top Bottom