Neler Yeni

Yardım BİLGİSAYAR DURDUK YERE BÖYLE DONUYOR.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Denemedim fakat 750w kasa sipariş ettim bu kasa geldiği zamanda öyle deneyeceğim düşüncem psu'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Kanka Boşuna Etme Harcama Para Onun Yerine Ekran Kartı Yenile 750 W İle Ne Yapacan 4070 Mi Takacan

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Psu Yetersiz Mi ? Kanka Bilmediğiniz İşe Burnunuzu Sokup İnsanlara Yanlış Bilgi Vermeyin Bende Rtx 3060 Ryzen 5600 Var 500 W Yetiyor RX 570 Ryzen 5500'e Nasıl Yetmesin
Sistem 1.5 senelik psu çok kaliteli değil bundan ötürü PSU performans kayıpları veya donanımsal sorunlar olmuş olabilir. Buradan anca bunu yapabiliyorum ne bir detay var ne de başka bir şey.

Agresif tavır yapmanıza gerek yok.

İyi forumlar.

ensar2861

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ensar Savaş
buyrun izleyebilirsiniz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Sistem 1.5 senelik psu çok kaliteli değil bundan ötürü PSU performans kayıpları veya donanımsal sorunlar olmuş olabilir. Buradan anca bunu yapabiliyorum ne bir detay var ne de başka bir şey.

Agresif tavır yapmanıza gerek yok.

İyi forumlar.
Tavır İçin Kusura Bakma Ama Bazı İnsanlar Sırf Yazmak İçinYazıyor Dediğim Gibi Psu İle Alakası Yok Ekran Kartı Zaten 7-8 Yıllık Kart Normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam crystaldiskinfo indirip ss atar mısınız?
Ssd'de Problem Olabilir

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Tavır İçin Kusura Bakma Ama Bazı İnsanlar Sırf Yazmak İçinYazıyor Dediğim Gibi Psu İle Alakası Yok Ekran Kartı Zaten 7-8 Yıllık Kart Normal
Doğrudur hocam bu kadar detay ile anca bu oluyor. Detaylar gelince ona göre değerlendirme yapacağım.

ensar2861

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ensar Savaş
Doğrudur hocam bu kadar detay ile anca bu oluyor. Detaylar gelince ona göre değerlendirme yapacağım.
1725153618667.png

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl

ensar2861

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ensar Savaş
Metin2'den kaynaklı olduğunu düşündüm sildim fakat şuan donan pc'den cevap yazıyorum ve şuan bir sıkıntı görmüyorum ama yapacak diye kuşkulanıyorum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Eline Sağlık Haklısın Evet

Metin2'den kaynaklı olduğunu düşündüm sildim fakat şuan donan pc'den cevap yazıyorum ve şuan bir sıkıntı görmüyorum ama yapacak diye kuşkulanıyorum
Metin 2 Orjinal Mi Yoska Reklam Yapılan İnstadaki Metin 2'ler Mi ?

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Hocam başka Hitmanpro ve adwcleaner ile antivirüs taraması yapıp ondan sonra bu rehberi uygulamanızı öneririm https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-sistem-dosyalari-nasil-onarilir.2701637/

Sorun çözülmezse temiz kurulum yapın eğer yine devam ediyorsa SSD değiştirme vakti gelmiştir demektir.

ensar2861

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ensar Savaş
Hocam başka Hitmanpro ve adwcleaner ile antivirüs taraması yapıp ondan sonra bu rehberi uygulamanızı öneririm https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-sistem-dosyalari-nasil-onarilir.2701637/

Sorun çözülmezse temiz kurulum yapın eğer yine devam ediyorsa SSD değiştirme vakti gelmiştir demektir.
Cristal disk'te sağlığı %100 gösteriyor fakat bu sizce böyle gözüküp sorunlu olduğunumu gösterir?

Birde sorunun kaynağı sizce ssd'mi yoksa psu'mu?

Top Bottom