Alioth 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ahmet Emre Kara 25 Ağustos 2022 #1 bilgisayarıma yeni bir fan alıcaktım fakat sitede 6 pinli yazıyordu anakartımda 6 pin girişi yok bu tür fanların bağlantısını nasıl yapıyoruz ? Anakart : Asus tuf b-450 pro gaming fan bu
bilgisayarıma yeni bir fan alıcaktım fakat sitede 6 pinli yazıyordu anakartımda 6 pin girişi yok bu tür fanların bağlantısını nasıl yapıyoruz ? Anakart : Asus tuf b-450 pro gaming fan bu
K Kadir.06 80+ Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 101 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Kadir Demir 25 Ağustos 2022 #2 Alioth yazmış: bilgisayarıma yeni bir fan alıcaktım fakat sitede 6 pinli yazıyordu anakartımda 6 pin girişi yok bu tür fanların bağlantısını nasıl yapıyoruz ? Anakart : Asus tuf b-450 pro gaming fan bu Devamı için tıklayın... hocam bende bügün aldım fan o fanları birbirinine takıp power den gelen güç kablosuna takıcaksın sonra çalışcaj Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ağustos 2022 Kadir.06 yazmış: hocam bende bügün aldım fan o fanları birbirinine takıp power den gelen güç kablosuna takıcaksın sonra çalışcaj Devamı için tıklayın... Kadir.06 yazmış: hocam bende bügün aldım fan o fanları birbirinine takıp power den gelen güç kablosuna takıcaksın sonra çalışcaj Devamı için tıklayın... ama sanırsam bu o tarz da fan değil direk anakart a bağlıycaksın
Alioth yazmış: bilgisayarıma yeni bir fan alıcaktım fakat sitede 6 pinli yazıyordu anakartımda 6 pin girişi yok bu tür fanların bağlantısını nasıl yapıyoruz ? Anakart : Asus tuf b-450 pro gaming fan bu Devamı için tıklayın... hocam bende bügün aldım fan o fanları birbirinine takıp power den gelen güç kablosuna takıcaksın sonra çalışcaj Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ağustos 2022 Kadir.06 yazmış: hocam bende bügün aldım fan o fanları birbirinine takıp power den gelen güç kablosuna takıcaksın sonra çalışcaj Devamı için tıklayın... Kadir.06 yazmış: hocam bende bügün aldım fan o fanları birbirinine takıp power den gelen güç kablosuna takıcaksın sonra çalışcaj Devamı için tıklayın... ama sanırsam bu o tarz da fan değil direk anakart a bağlıycaksın