Neler Yeni

Bilgisayar fiyatlandırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Satacağın yer farketmez her yere koy ancak kargolama hiç bir şekilde.Adam parayı atarsa para hesabına geldikten sonra kargolarsın onun harici elden götür.
Bende öyle düşünüyorum hatta gelip test bile edebilir. Sistemi hazır tutuyorum evimde. Dolandırılmayalım sonraa
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahibinden ve letgo ikisinede koy param güvende ile almak isterse kabul etme ibana atarsa ondan sonra kargola. param güvende ile alıp parça değiştirir bişi eder geri iade ister sana sıkıntı olur
Mantıklı teşekkür ederim aklımda bulunsun bu da

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bende öyle düşünüyorum hatta gelip test bile edebilir. Sistemi hazır tutuyorum evimde. Dolandırılmayalım sonraa

Mantıklı teşekkür ederim aklımda bulunsun bu da
Evine davet etme kimseyi sakın nerde satıyorsanız dersede ev adresinden uzak bir yeri söyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Kanka mantıksız değil ışıklı kasa olsun Max 2 hafta durar senin elinde o kasa sahibindene koy letgo oldu ama ona da koy dolap a da koy forum da 2. El alanına da koy Facebook market place e de koy başka bildiğim yer yok mesajlara hızlı dön bu arada 1 saat sonra dönersen o adam anlaşıp konuşmuştur bile alacağı adamla...

Daha sorun vs varsa yaz ben baya bı şey sattım aldım vs bu işle ilgileniyorum yardımcı olurum
Güzel güzeel fotoğraflar çekip sistemi monitör dahil satmayı düşünüyorum. Ama ışıklı kasam yok ya bide satarken ekstra o masraf olacak bana. İyi bir temizlik yapıp hazırlayayım yavaştan.

alperennN

80+ Silver
Güzel güzeel fotoğraflar çekip sistemi monitör dahil satmayı düşünüyorum. Ama ışıklı kasam yok ya bide satarken ekstra o masraf olacak bana. İyi bir temizlik yapıp hazırlayayım yavaştan.
Temizliğe gerek yok aman hocam eliniz yatkın sa bile bırakın benim kasamda çoğu şeyler yalama çek koy gitsin çoğu kişi zaten test etmeden alıyor

Temizliğe gerek yok aman hocam eliniz yatkın sa bile bırakın benim kasamda çoğu şeyler yalama çek koy gitsin çoğu kişi zaten test etmeden alıyor
Yalama olan kasanın vida girişler vida uydurdum falan

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Işıklı kasaya gerek yok koy monitörle beraber fotoğrafları düzgün çek yeter.Gereksiz masrafa girmeyin ışıklı kasayla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Temizliğe gerek yok aman hocam eliniz yatkın sa bile bırakınm benim kasamda çoğu şeyler yalama çek koy gitsin çoğu kişi zaten test etmeden alıyor

Mesela ekran kartı sığmamıştı deliği biraz daha zorladım öyle hallettim tam oldu küçük bir kasam var. Noc marka 18 inç de bir monitörüm var

Işıklı kasaya gerek yok koy monitörle beraber fotoğrafları düzgün çek yeter.Gereksiz masrafa girmeyin ışıklı kasayla.
Bi ışıklı kasa zaten yüzlerce lira maliyeti olacak biraz daha gereksiz gibi geldi bana

Tozumuzu da alalımm

alperennN

80+ Silver
Mesela ekran kartı sığmamıştı deliği biraz daha zorladım öyle hallettim tam oldu küçük bir kasam var. Noc marka 18 inç de bir monitörüm var

Bi ışıklı kasa zaten yüzlerce lira maliyeti olacak biraz daha gereksiz gibi geldi bana

Tozumuzu da alalımm
Koy gitsin kral monitör falan alırsın 165 hz falan

Top Bottom