Bilgisayar görüntü gelmemesi

Juckly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Arkadaşlar selam. Bilgisayarım açıyorum açılıyor fakat erkana görüntü gelmiyor kablo bağlı değil hatası veriyor bakıyorum her şeyi takılı ve bağlı servise de gönderdim servis bir sorun olmadığını söyledi bunun sebebi ne olabilir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar selam. Bilgisayarım açıyorum açılıyor fakat erkana görüntü gelmiyor kablo bağlı değil hatası veriyor bakıyorum her şeyi takılı ve bağlı servise de gönderdim servis bir sorun olmadığını söyledi bunun sebebi ne olabilir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Temassizlik olabilir.Monitor kablosunu iyi takmayı dene.

Hepsini denedim ara sıra görüntü geliyor normal kullanıyorum gayet okey her şey fakat kapatıyorum tekrar açamıyorum
Hocam o zaman bir fikrim yok sorununa.Benden bu kadar.Arada konuyu yükseltirsen cevap gelir.

Ekran kartını söküp yeniden tak ram sök yeniden tak ısı değerlerine bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,252
Üyeler
188,393
Son üye
Heatfix
Geri