alpshuayi51
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Hocam biri gözüküyor diğeri gözükmüyorBIOS'ta gözüküyor işte ? TOSHIBA Yazan HDD.
Ömrü dolmuş, bozulmuştur. HDD'ler ölü teknoloji artık. Hiç çalışmıyorsa çıkar bilgisayardan at çöpe.
2 Tane depolama birimin var. Biri HDD, Biri SSD. Yukarıda ki TOSHIBA yazan, 1TB'lık HDD. Diğer Altında ki 256GB'lık SSD.Hocam biri gözüküyor diğeri gözükmüyor
Toshiba ya ek olarak bir tane 1 tblik hardisk vardı hocam2 Tane depolama birimin var. Biri HDD, Biri SSD. Yukarıda ki TOSHIBA yazan, 1TB'lık HDD. Diğer Altında ki 256GB'lık SSD.
Yani, ikisi de gözüküyor BIOS'ta.
Şimdide her açıldığında biosa yönlendiriyor PC açılırken nasıl sistemi açabilirim2 Tane depolama birimin var. Biri HDD, Biri SSD. Yukarıda ki TOSHIBA yazan, 1TB'lık HDD. Diğer Altında ki 256GB'lık SSD.
Yani, ikisi de gözüküyor BIOS'ta.
Hocam önce ssd yi çıkarın deneyin olmazsa ssd yi takıp hddi çıkarın hiç olmazsa ikisini de çıkarın (hdd bozulduysa devre kartı oksit tutmuş veya bozulmuş olabilir o sorunları çözmesi pek zor olmuyor)Toshiba ya ek olarak bir tane 1 tblik hardisk vardı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdide her açıldığında biosa yönlendiriyor PC açılırken nasıl sistemi açabilirim
Hocam pcyi açtım bir şekilde biostada gözükmüyor açıkkende hdden ses geliyor zaten o kadar dosyam vardı. D diski gözüküyor e diski gözükmüyorHocam önce ssd yi çıkarın deneyin olmazsa ssd yi takıp hddi çıkarın hiç olmazsa ikisini de çıkarın (hdd bozulduysa devre kartı oksit tutmuş veya bozulmuş olabilir o sorunları çözmesi pek zor olmuyor)
Hdd titremiyorsa içindeki disk takılmış olabilir siz yine tutun bir uzmanına gösterin çok önemli dosyalarınız varsaHocam pcyi açtım bir şekilde biostada gözükmüyor açıkkende hdden ses geliyor zaten o kadar dosyam vardı. D diski gözüküyor e diski gözükmüyor
Hocam hddnin iki kablosu var. Ve ikiside giriyor bu takılı olan kablodan hariç acaba yanlış kabloyu mu takıyorum? Bunların ikiside giriyor ekte ekli hepsi ne yapmalıyım ?Hocam önce ssd yi çıkarın deneyin olmazsa ssd yi takıp hddi çıkarın hiç olmazsa ikisini de çıkarın (hdd bozulduysa devre kartı oksit tutmuş veya bozulmuş olabilir o sorunları çözmesi pek zor olmuyor)
hdd in güç kablosu o psuda fazlaca var ondan zaten doğru takmışsınızBilinmeyen aygıt diyor aygıt yöneticisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hddnin iki kablosu var. Ve ikiside giriyor bu takılı olan kablodan hariç acaba yanlış kabloyu mu takıyorum? Bunların ikiside giriyor ekte ekli hepsi ne yapmalıyım ?