Neler Yeni

Yardım Bilgisayar Her Açıldığında Otomatik Bir Site Açılıyor

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar iyi forumlar,

Bilgisayarım her açıldığında random bir site ile beraber açılıyor sanırım bir virüs girdi veya bi uygulama ile alakalı durum. Google Chrome kullanıyorum bir şeylere izin vermiş de olabilirim emin değilim yardımcı olur musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Ben virüs programı asla kullanmıyorum kullanmayı da mantıklı bulmuyorum
Nereye tıklayacağımı hangi dosyanın virüslü olup olmadıgını bilerek işlem yapıyorum. Bile bile izin verdiğim durumlarda oluyor fakat
Benim tavsiyem virüs programı kurup temizlemen değil. Çünkü o tarz virüsler yavaş yavaş çığ gibi büyüyor illet bir şey tavsiyem format atmandan yana.
Temiz kurulum <3

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben virüs programı asla kullanmıyorum kullanmayı da mantıklı bulmuyorum
Nereye tıklayacağımı hangi dosyanın virüslü olup olmadıgını bilerek işlem yapıyorum. Bile bile izin verdiğim durumlarda oluyor fakat
Benim tavsiyem virüs programı kurup temizlemen değil. Çünkü o tarz virüsler yavaş yavaş çığ gibi büyüyor illet bir şey tavsiyem format atmandan yana.
Temiz kurulum <3
Tesekkurler degerlendırecegım

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç

Bilgisayarım her açıldığında random bir site ile beraber açılıyor sanırım bir virüs girdi veya bi uygulama ile alakalı durum. Google Chrome kullanıyorum bir şeylere izin vermiş de olabilirim emin değilim yardımcı olur musunuz ?
Malwarebytes Anti-Malware genelde bu sorunları çok iyi çözer. Ancak Chrome verilerinizi de tamamen temizlemeyi unutmayın.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

ah be eski günler geldi 7-8 yıl önce cracklı garrys mod yüklemiştim öyle bi virüs girmişti ki her pc yi açtığımda google da popuplar çıkıyodu yanlardan reklamlar falan çıkıyordu :') Formatlayarak çözmüştüm.

Atyxah

80+ Silver
malwerebytes indir temizle sil ya da format at aynı yere çıkacaklar farketmez

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes Anti-Malware genelde bu sorunları çok iyi çözer. Ancak Chrome verilerinizi de tamamen temizlemeyi unutmayın.
İşime yaradı halloldu çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

malwerebytes indir temizle sil ya da format at aynı yere çıkacaklar farketmez
Uygulama işimi çözdü teşekkür ederim.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tarayıcıyı da fabrika ayarlarına döndür derim. Kayıtlı şifrelerinin de silineceğini unutma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,553
Üyeler
161,088
Son üye
hakansea
Top Bottom