Gamepad ?Genel Markalar Rgb Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Mousepad Işıklı Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Rgb Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Mousepad Işıklı Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Öncelikle 150tlye 2 adet Gamepad Almanız Çok zor2 tane almayı düşünüyorum, sizce biri pahalı biri ucuz mu alsam yoksa ikisini de orta halli mi alsam?
Maksimum 150 liraya öneriniz var mı?
Hocam ben tek gamepad fiyatına 150 istedim, biraz yanlış cümle kurmuşum sanırım.Gamepad ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle 150tlye 2 adet Gamepad Almanız Çok zor
Aldıklarınız da kalitesiz , kısa ömürlü ürünler olur
Eğer tek bir gamepad isterseniz öneri yapabilirim.
O Fiyata Elinizde 4 Adet Alternatif Var :Hocam ben tek gamepad fiyatına 150 istedim, biraz yanlış cümle kurmuşum sanırım.
Replika ds4 linki atar mısınız?O Fiyata Elinizde 4 Adet Alternatif Var :
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comReplika Ds4SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC USB 1.8 JOYPAD- KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC USB 1.8 JOYPAD- KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fiyatı Düşünce F310
Ben Şuanki Fiyatlar Replika Ds4 Alırdım. Titreşim , Bluetooth vs
Fiyatı 150-170 Arası Değişiyor
Replika ds4 linki atar mısınız?
Kablo ile bağlanabilir miyim bilgisayara?Hocam Bunun Bir sürü Marka , Bir sürü modeli VarPolygold Ps4 Oyun Kolu Double Shock 4 Kablosuz Analog Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Polygold Ps4 Oyun Kolu Double Shock 4 Kablosuz Analog yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@Doğukan Fidan En kalitelisini ÖnersinHADRON Hd323 Dualshock Ps4 Uyumlu Wireless Oyun Kolu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HADRON Hd323 Dualshock Ps4 Uyumlu Wireless Oyun Kolu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet , BağlanabilirKablo ile bağlanabilir miyim bilgisayara?
Kanka çok pardon mousepad anlamışımHocam oruç başa vurdu galiba Ben gamepad için açtım konuyu.