Neler Yeni

Bilgisayar için kredi çekmeye değer mi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,135
İsim
.
Selamlar.
Yarın veya haftaya 30k felan kredi çekmeyi düşünüyorum.
Amacım olabildiğince erken bir şekilde sistem toplayıp zamlara mağdur olmamak.
30k çekersem 1 yıllığına 41k ödeme çıkıyor.
Büyük ihtimal donanım arşivinin çıkaracağı sistemi bekleyeceğim.
Alacağım sistem seneye bugün +41k eder mi?
Kısacası kredi çekmeye değer mi?
Değmez git borsaya koy 1 sene sonra artar büyük ihtimalle ama pc de aşırı zor YTD

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ali Kemal HANCI
bence böyle diyerek olaydan sıyrılmak pek doğru değil. seçim senin tabii ki ben uyarımı yaptım bildiğim kadarıyla. <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

bağlamak ile bir alakası yok bir yerlerimizden sallamıyoruz neticede. olanı söyledik.
Olaydan sıyrılcak bir şey yok, neyse onu söyledim söylediğimin arkasındayım.
Yinede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi okeyde PC için ne kadar mantıklı bilemedim bilgisayar 2 senede çöp oluyo diyecek kadar değer kaybediyo
Değmez git borsaya koy 1 sene sonra artar büyük ihtimalle ama pc de aşırı zor YTD
Hem okul hem iş için pcye ihtiyacım var maalesef, yoksa parayı katlamanın bin çeşit yolu var

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
Büyük ihtimal donanım arşivinin çıkaracağı sistemi bekleyeceğim.
Alacağım sistem seneye bugün +41k eder mi? 30k çekersem 1 yıllığına 41k ödeme çıkıyor.

Değmeyebilir, sitelerdeki sistemlere bakmak lazım.
Örneğin gamegarajdan
1703108536927.png

35k'lık sistem 12 ay taksitle 41'e ulaşmıyor bile, 30'a 41 yerine 35'e 41 daha mantıklı bence.
Sinerjide 32klık sistem 38k oluyor vs. vs.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Eğer müslümansan hiçbir şey Allah ve Rasulüne savaş açmaya değmez
Faiz en büyük günahlardandır dostum. Arkadaşın bahsettiği ise kur'an'da ayet olarak geçiyor bakara-277 ya da 278 olması lazım
Kanka susar mısınız. Konuyla alakasız şekilde ilerletiyorsunuz konuyu. Saçma cevaplar vermeden öneri istemiş adam siz diyorsunuz kredi günah gerçekten susun ya alakasız cevaplar vermeniz hiçte yardımcı olmaz insanlara bilmediğiniz konularda da konuşmayın mümkünse ayrıca @Kemal Hancı ödeyebileceğini düşünüyorsan kesinlikle çekmelisin. Hem ileride ki kredi skorun için hem de alacağın şeylerin pahalanmadan alabilmen için bugün yarından daha iyi çünkü ülkemizde.

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ali Kemal HANCI
Kanka susar mısınız. Konuyla alakasız şekilde ilerletiyorsunuz konuyu. Saçma cevaplar vermeden öneri istemiş adam siz diyorsunuz kredi günah gerçekten susun ya alakasız cevaplar vermeniz hiçte yardımcı olmaz insanlara bilmediğiniz konularda da konuşmayın mümkünse ayrıca @Kemal Hancı ödeyebileceğini düşünüyorsan kesinlikle çekmelisin. Hem ileride ki kredi skorun için hem de alacağın şeylerin pahalanmadan alabilmen için bugün yarından daha iyi çünkü ülkemizde.
Onlar konuşuyor diye vazgeçecek değilim zaten, öncelikle taksit olayını vs araştıracağım, sitelerdeki taksit oranlarına bakıcam, son ihtimal kredi ile alıcam.

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
16 bine aldım hafta demeden zam yemeye başladı şuan 24 bin 11 Kasım'da aldım . Ödeme zorluğun yoksa bir çok şeyi kredi çekip al

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Onlar konuşuyor diye vazgeçecek değilim zaten, öncelikle taksit olayını vs araştıracağım, sitelerdeki taksit oranlarına bakıcam, son ihtimal kredi ile alıcam.
kredi yerine kredi kartıda çıkartabilirsin istersen. Daha mantıklı olur en azından faiz vermekten kurtulursun ama bu seferde vade farkı biner yinede iyice araştır öyle yap işini hocam.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
kredi yerine kredi kartıda çıkartabilirsin istersen. Daha mantıklı olur en azından faiz vermekten kurtulursun ama bu seferde vade farkı biner yinede iyice araştır öyle yap işini hocam.
E biz onu söyledik zaten.
gerçekten susun ya alakasız cevaplar vermeniz hiçte yardımcı olmaz insanlara bilmediğiniz konularda da konuşmayın mümkünse ayrıca @Kemal Hancı ödeyebileceğini düşünüyorsan kesinlikle çekmelisin. Hem ileride ki kredi skorun için hem de alacağın şeylerin pahalanmadan alabilmen için bugün yarından daha iyi çünkü ülkemizde.
Acaba siz de karşı çıktığınız şeyi yapmış olamaz mısınız ?

Kusra bakmayın ama birine "kesinlikle" kredi çekmelisin demek bence mantıklı değil.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
E biz onu söyledik zaten.

Acaba siz de karşı çıktığınız şeyi yapmış olamaz mısınız ?

Kusra bakmayın ama birine "kesinlikle" kredi çekmelisin demek bence mantıklı değil.
"Ödeyebileceğini düşünüyorsan kesinlikle çekmelisin" lafımın "kesinlikle" kısmını almışsın sadece 2.kez okumanı şiddetle tavsiye ederim :D

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
"Ödeyebileceğini düşünüyorsan kesinlikle çekmelisin" lafımın "kesinlikle" kısmını almışsın sadece 2.kez okumanı şiddetle tavsiye ederim :D
Ödeyebileceğini düşünmesine rağmen kesinlikle çek demeyi doğru bulmuyorum. Maaşallah herkes ekonomist :)

Top Bottom