Ben anlamıyorum bu işlerden, ailemin adına çekicem krediyi, bi soruyum, taksit imkanı varsa değerlendiririm.Faizler yüksek ve her zaman yenisi çıktığı için ölü yatırım belki BTC atak yaparsa ekran kartı fiyatları atak yapar.
Kredi çekmeden taksitle alabiliyorsan al PC için kredi çekme benim düşüncem
Kredi kartına 12 taksit yapıyorlarsa eğer, karşılatırmasını yapar ona göre karar verirsin.Ben anlamıyorum bu işlerden, ailemin adına çekicem krediyi, bi soruyum, taksit imkanı varsa değerlendiririm.
Hocam bence yanına ps5 te alın derim sizi şuan fazla masrafa sokar ancak ileriki dönemde enflasyona erimez paranızSelamlar.
Yarın veya haftaya 30k felan kredi çekmeyi düşünüyorum.
Amacım olabildiğince erken bir şekilde sistem toplayıp zamlara mağdur olmamak.
30k çekersem 1 yıllığına 41k ödeme çıkıyor.
Büyük ihtimal donanım arşivinin çıkaracağı sistemi bekleyeceğim.
Alacağım sistem seneye bugün +41k eder mi?
Kısacası kredi çekmeye değer mi?
bence böyle diyerek olaydan sıyrılmak pek doğru değil. seçim senin tabii ki ben uyarımı yaptım bildiğim kadarıyla. <330k ya eskiden gayet lüks araçlara binebiliyoken bugün bi sistem anca topluyabiliyoruz, aldığım 3 kuruş staj maaşı, alnımın teriyle kazandığım helal paramla bu şartlara karşı bişeyler yapmaya çalışıyorum, bence bunun günahını ben değilde yoksulun parasına göz dikip ülkeyi bu hale sokanlar düşünmeli.
bağlamak ile bir alakası yok bir yerlerimizden sallamıyoruz neticede. olanı söyledik.adamlar kredi çekmeyi günaha bağladılar inanilmaz kredi kartina vade farksız yada en düşük faiz orani veren yerlere bak diğer türlü hertürlü zarar gireceksin
Uyarıları garibanlara değil, onları bu duruma düşüren kodamanlara yapın efendim. Sofuluğunuz işe yarasın.bence böyle diyerek olaydan sıyrılmak pek doğru değil. seçim senin tabii ki ben uyarımı yaptım bildiğim kadarıyla. <3
Aslında ilk hedefim motor alıp prim yapması için en azından garajda bekletmekti, ailemi ikna edemedim hedef PC oldu.Hocam bence yanına ps5 te alın derim sizi şuan fazla masrafa sokar ancak ileriki dönemde enflasyona erimez paranız
yapıp yapmadığımı bilemezsin. burda müslümanlık vazifemi yaptım diye t*yyipçi mi sandınUyarıları garibanlara değil, onları bu duruma düşüren kodamanlara yapın efendim. Sofuluğunuz işe yarasın.
Valla hocam bende senelerce pc kullandım ama o psnin tadını alınca bırakamıyor insan konsoldan önce kolunu aldım pcde kullanıyorum öyle söyleyeyim tabi dezavantajlı noktaları var psde türkçe yama olayı yok ps5 kırılmadı şu zamana kadar ileride bile kırılmayabilir yani korsan oyunculuğa karşı bi platform pc gibi şak korsan indirip oynamak yok maalesef ama çıkan oyunlarda genel olarak kaliteli ve pcye göre optimizasyonları daha iyi çıkıyor konsolların (genel olarak)Aslında ilk hedefim motor alıp prim yapması için en azından garajda bekletmekti, ailemi ikna edemedim hedef PC oldu.
Ps almayı hiç düşünmedim, bu zamana kadar hep PC başında geçirdim ama bı değerlendiririm sağolasın.
benim için anlam ifade etmiyor yazdıklarınbence böyle diyerek olaydan sıyrılmak pek doğru değil. seçim senin tabii ki ben uyarımı yaptım bildiğim kadarıyla. <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
bağlamak ile bir alakası yok bir yerlerimizden sallamıyoruz neticede. olanı söyledik sadece.
Taksit taksit cihaz toplayıp sanayide birleştirecek duruma geldik ya. Ne diyeyim başka.Valla hocam bende senelerce pc kullandım ama o psnin tadını alınca bırakamıyor insan konsoldan önce kolunu aldım pcde kullanıyorum öyle söyleyeyim