Neler Yeni

Bilgisayar için kredi çekmeye değer mi?

WhoCares

80+ Gold
adamlar kredi çekmeyi günaha bağladılar inanilmaz :kekw: kredi kartina vade farksız yada en düşük faiz orani veren yerlere bak diğer türlü hertürlü zarar gireceksin

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ali Kemal HANCI
Faizler yüksek ve her zaman yenisi çıktığı için ölü yatırım belki BTC atak yaparsa ekran kartı fiyatları atak yapar.
Kredi çekmeden taksitle alabiliyorsan al PC için kredi çekme benim düşüncem
Ben anlamıyorum bu işlerden, ailemin adına çekicem krediyi, bi soruyum, taksit imkanı varsa değerlendiririm.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Selamlar.
Yarın veya haftaya 30k felan kredi çekmeyi düşünüyorum.
Amacım olabildiğince erken bir şekilde sistem toplayıp zamlara mağdur olmamak.
30k çekersem 1 yıllığına 41k ödeme çıkıyor.
Büyük ihtimal donanım arşivinin çıkaracağı sistemi bekleyeceğim.
Alacağım sistem seneye bugün +41k eder mi?
Kısacası kredi çekmeye değer mi?
Hocam bence yanına ps5 te alın derim sizi şuan fazla masrafa sokar ancak ileriki dönemde enflasyona erimez paranız

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Furkan
30k ya eskiden gayet lüks araçlara binebiliyoken bugün bi sistem anca topluyabiliyoruz, aldığım 3 kuruş staj maaşı, alnımın teriyle kazandığım helal paramla bu şartlara karşı bişeyler yapmaya çalışıyorum, bence bunun günahını ben değilde yoksulun parasına göz dikip ülkeyi bu hale sokanlar düşünmeli.
bence böyle diyerek olaydan sıyrılmak pek doğru değil. seçim senin tabii ki ben uyarımı yaptım bildiğim kadarıyla. <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar kredi çekmeyi günaha bağladılar inanilmaz :kekw: kredi kartina vade farksız yada en düşük faiz orani veren yerlere bak diğer türlü hertürlü zarar gireceksin
bağlamak ile bir alakası yok bir yerlerimizden sallamıyoruz neticede. olanı söyledik.

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ali Kemal HANCI
Hocam bence yanına ps5 te alın derim sizi şuan fazla masrafa sokar ancak ileriki dönemde enflasyona erimez paranız
Aslında ilk hedefim motor alıp prim yapması için en azından garajda bekletmekti, ailemi ikna edemedim hedef PC oldu.
Ps almayı hiç düşünmedim, bu zamana kadar hep PC başında geçirdim ama bı değerlendiririm sağolasın.

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Kredi okeyde PC için ne kadar mantıklı bilemedim bilgisayar 2 senede çöp oluyo diyecek kadar değer kaybediyo

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Furkan
Uyarıları garibanlara değil, onları bu duruma düşüren kodamanlara yapın efendim. Sofuluğunuz işe yarasın.
yapıp yapmadığımı bilemezsin. burda müslümanlık vazifemi yaptım diye t*yyipçi mi sandın :D

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aslında ilk hedefim motor alıp prim yapması için en azından garajda bekletmekti, ailemi ikna edemedim hedef PC oldu.
Ps almayı hiç düşünmedim, bu zamana kadar hep PC başında geçirdim ama bı değerlendiririm sağolasın.
Valla hocam bende senelerce pc kullandım ama o psnin tadını alınca bırakamıyor insan konsoldan önce kolunu aldım pcde kullanıyorum öyle söyleyeyim :D tabi dezavantajlı noktaları var psde türkçe yama olayı yok ps5 kırılmadı şu zamana kadar ileride bile kırılmayabilir yani korsan oyunculuğa karşı bi platform pc gibi şak korsan indirip oynamak yok maalesef ama çıkan oyunlarda genel olarak kaliteli ve pcye göre optimizasyonları daha iyi çıkıyor konsolların (genel olarak)

WhoCares

80+ Gold
bence böyle diyerek olaydan sıyrılmak pek doğru değil. seçim senin tabii ki ben uyarımı yaptım bildiğim kadarıyla. <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

bağlamak ile bir alakası yok bir yerlerimizden sallamıyoruz neticede. olanı söyledik sadece.
benim için anlam ifade etmiyor yazdıkların :kekw:

Top Bottom