Neler Yeni

bilgisayar için kulak içi kulaklık arıyorum

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
oyunlar için, fiyat performans mikrofonlu kulak içi kulaklık arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şuna bir bakabilirsiniz hocam

eşekkür ederim bir arkadaşımda bunu önermişti sizce nasıldır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Normalde gaming için kulak üstü kulaklıklar daha iyi oluyor bana göre. Yani kulak içini yalnızca günlük kullanım için kullanıyorum ben. JBL kulaklık sektörünün köklü ve kaliteli markalarından. Ürünleri kaliteli oluyor sizi üzeceğini sanmıyorum. Ama bana kalırsa (eğer bilgisayar oyunları için kulaklık arıyorsanız kulak üstü) tavsiye ederim

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Normalde gaming için kulak üstü kulaklıklar daha iyi oluyor bana göre. Yani kulak içini yalnızca günlük kullanım için kullanıyorum ben. JBL kulaklık sektörünün köklü ve kaliteli markalarından. Ürünleri kaliteli oluyor sizi üzeceğini sanmıyorum. Ama bana kalırsa (eğer bilgisayar oyunları için kulaklık arıyorsanız kulak üstü) tavsiye ederim

kulak üstü pek beğenmiyorum ama o fiyata kulak içiden daha memnun kalır mıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Kişiden kişiye değişir. Kulak içi oyun için pek tercih edildiğini görmedim pc için yani en azından kulak üstüne oranla ki ben de oyun için kulak üstü kullanıyorum. 500 liraya felan f/p kulak üstü de bulabilirsin ama tercih senin tabii. Hangisini seviyorsan onu al

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Kişiden kişiye değişir. Kulak içi oyun için pek tercih edildiğini görmedim pc için yani en azından kulak üstüne oranla ki ben de oyun için kulak üstü kullanıyorum. 500 liraya felan f/p kulak üstü de bulabilirsin ama tercih senin tabii. Hangisini seviyorsan onu al
peki 300-500 için kulak üstü için ne alabilirim öneriniz nedir?

BabaVoss7

80+ Silver
G333 kullanıyorum. Gayet memnunum performansı benim için artcis 7den bile güzel yani. Miktofonuda gayet iyi. Fiyatı şuan çok abartılı. Ara ara indirime girer ben 250 ye almıştım bi yıl olmadı

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
G333 kullanıyorum. Gayet memnunum performansı benim için artcis 7den bile güzel yani. Miktofonuda gayet iyi. Fiyatı şuan çok abartılı. Ara ara indirime girer ben 250 ye almıştım bi yıl olmadı
şuan en ucuz 1200 küsür gözüküyor indirimde 500e düşmez herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Dostum bahsettiğin kulaklık en ucuz 1200 tl maks 500 diyor adam
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki 300-500 için kulak üstü için ne alabilirim öneriniz nedir?
James Donkey 712 ye bakabilirsin bi zamanlar kullanmıştım memnun da kalmıştım. Yalnız kablosu biraz uzun katlanma yapmamasına dikkat et ona göre ayarla ben dikkat etmedim bir süre sonra bozuldu

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Dostum bahsettiğin kulaklık en ucuz 1200 TL maks 500 diyor adam
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey 712 ye bakabilirsin bi zamanlar kullanmıştım memnun da kalmıştım. Yalnız kablosu biraz uzun katlanma yapmamasına dikkat et ona göre ayarla ben dikkat etmedim bir süre sonra bozuldu
teşekkürler :)

Top Bottom