Neler Yeni

Bilgisayar İçin Masa Tasarımım(Custom) (TAMAMLANDI)

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Bütçe
99999
Merhabalar uzun süredir ceramical ın beyaz masasını kullanıyorum. 160x60 olan modeli. Kenarına raf vs yaptım ve üzerine de böyle bir şey cizip yaptırmayı düşünüyorum ortasına kablo deliği ekledim.
Fikirlere açığım şunuda eklersen güzel olur vs... Teşekkürler

Tekrardan merhabalar öncelikle benim için büyük bir değişim oldu kablo düzeni, tasarım olsun toplamda 2 günümü aldı pekde kolay olmadı kabloları gizlemek konuyu takip edip sonuç isteyen arkadaşlar vardı.

Bundan sonraki adımım kasa değişimi. Her zaman olduğu gibi yoruma eleştiriye cevaplamaya açığım.
1701627989831.png
411058412_682705590634130_8694509838865901828_n.jpg
409492539_1344647486170284_4277924673058556985_n.jpg
405965461_331276983100349_334857321400927147_n.jpg

Son düzenleme:

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
hocam sanırım masanın orta üst kısmına üstüne monitor koymak için yapacaksınız altında da boşluk olacaksa benim fikrim sound bar için boşluk bırakabilirsiniz eğer kullanmak isterseniz.Bu arada eğer projeyi tamamlarsanız bizlerle de paylaşırsanız sevinirim.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
Mertcan Uysal
Marangoz'a sorsanız daha iyi değil mi hocam

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Merhabalar uzun süredir ceramical ın beyaz masasını kullanıyorum. 160x60 olan modeli. Kenarına raf vs yaptım ve üzerine de böyle bir şey cizip yaptırmayı düşünüyorum ortasına kablo deliği ekledim.
Fikirlere açığım şunuda eklersen güzel olur vs... TeşekkürlerAlıntıyı görüntüle
ben olsam 65 yerine 75 yapardım, böyle masalara genelde büyük ekranlar takıldığı için 65 falan bi tık yakın kaçabilir

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sanırım masanın orta üst kısmına üstüne monitor koymak için yapacaksınız altında da boşluk olacaksa benim fikrim sound bar için boşluk bırakabilirsiniz eğer kullanmak isterseniz.Bu arada eğer projeyi tamamlarsanız bizlerle de paylaşırsanız sevinirim.
Hayır raf kullanmıcam north bayou çift monitör tutucusu var... Ses sistemi de z506 kullanıyorum yan taraflarına raf ı ondan yaptım L ayakla... tabii ki paylaşırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marangoz'a sorsanız daha iyi değil mi hocam
Burdaki konunun amacı yapılır mı değil ? Sizin de vereceğiniz tavsiye var mı ? Masa ortasında ki delikler gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben olsam 65 yerine 75 yapardım, böyle masalara genelde büyük ekranlar takıldığı için 65 falan bi tık yakın kaçabilir
Masanın derinliği 75cm zaten monitör tutucu olduğundan ileri geri sorun olmuyor. Şuan eni 60cm 65 de yeterli olacağını düşünüyorum teşekkürler.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Güzel görünüyor eline sağlık. Kablo gizlemek için kablo kanalı ve kablo düzenleyici eklemeni öneririm hocam. Görüntüyü inanılmaz değiştiriyor kabloların gizlenmesi.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Güzel görünüyor eline sağlık. Kablo gizlemek için kablo kanalı ve kablo düzenleyici eklemeni öneririm hocam. Görüntüyü inanılmaz değiştiriyor kabloların gizlenmesi.
Teşekkürler. Kablolara bende bu ara taktım usb çogaltıcı bakıyorum kasadan usbleri uzaklaştırmak için....Daha sonra plastik kelepçe kablo kanalı vs toparlayacağım. Duvar da 5m rgb usb ile çalışan şerit ledlerim var bunlar için bir yer düşündüm ama pek bulamadım.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Tekrardan merhabalar öncelikle benim için büyük bir değişim oldu kablo düzeni, tasarım olsun toplamda 2 günümü aldı pekde kolay olmadı kabloları gizlemek konuyu takip edip sonuç isteyen arkadaşlar vardı.

Bundan sonraki adımım kasa değişimi. Her zaman olduğu gibi yoruma eleştiriye cevaplamaya açığım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şuradaki emeği o kadar iyi anlayabiliyorum ki..
Eline emeğine sağlık, tebrik ederim. Nefis olmuş. 🤌👏

Kablolamanı da görmek isterim biraz feyz alır şevke gelirsem ben de girişeceğim o işe :ROFLMAO:

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Şuradaki emeği o kadar iyi anlayabiliyorum ki..
Eline emeğine sağlık, tebrik ederim. Nefis olmuş. 🤌👏

Kablolamanı da görmek isterim biraz feyz alır şevke gelirsem ben de girişeceğim o işe :ROFLMAO:
Teşekkür ederim. Sistem ne kadar güzel olursa olsun böyle bir dokunuş gerekiyor. Kesinlikle daha iyi hissettiriyor. Bende yurt dışı forum ve videolardan esinlenerek yaptım. Bu bile biraz maliyetli kullandığım malzemelerin linkleri.
410831881_3661074767515652_3774401423167138246_n.jpg

Batuforos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Yılmaz

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Knk masadan memnun musun? Sallanma vs yapıyor mu? Trendyol yorumlarda baya kötü yorum var da. Bir de şimdilik bir 27 monitör kullanacağım ilerde 2.yi almayı düşünüyorum masa uzunluğunu 120 mi 140 mi almalıyım?

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Knk masadan memnun musun? Sallanma vs yapıyor mu? Trendyol yorumlarda baya kötü yorum var da. Bir de şimdilik bir 27 monitör kullanacağım ilerde 2.yi almayı düşünüyorum masa uzunluğunu 120 mi 140 mi almalıyım?
Masadan memnunum aşırı bir sallanma yapmıyor. Fiyatına göre bir masa işte. Önceki hali 160cm şuan 2m ye çıkartım. Yerin varsa kendin yaptır. Bi demirciye profil kestir bide mobilyacıya mdf...hem ucuz hem özel tasarım olur. Şuan ki halinden memnunum ceramical dan başka bişeye döndü masa

Top Bottom