Neler Yeni

Bilgisayar ile başımdan geçen olaylar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Çınar Yaşar

80+ Gold
SA 1 aydır yoktum başımdan geçenleri söylicem, ilk başta bana geçen ay 1 haftalık ban attılar sonra banın geçmesi gereken gün daha foruma girmeden 2 gün daha ban attılar (hatırlamıyorum tam kaç gün attıklarını), sonra hanım yine geçmesi gereken gün daha yine foruma giremeden 1 ay daha ban attılar😃, bu zaman içerisinde 650TL'ye MSI Gaming X RX570 4GB aldım 2. el 650TL'ye (denemeden) sonra bozuk çıktı adam parayı vermedi, sonra bir baktım pasif soğutma demirinin soğuttuğu yer patlamış (galiba VRAM) sonra yakındaki tamircileri götürdüm biz ekran kartı yapmıyoruz dediler, sonra uzakta bir tane buldum bayağı bir yürüdüm sonra orada PC istediler ve bende PC yoktu😃, sonra PC için herşeyi yaptım ailem PC alacaklarını söylediler ama Vatan'dan ve itiraz edince hiç almam dediler, sonra ben de tamam dedim ve göz göre göre kronik sorunlu SSD felan almak zorunda kaldım çünkü o paraya sadece kronik sorunlu SSD vardı, toplamda 7400TL'ye kasa hariç (bende var) R5 2600, b450m s2h, Evga K.O Ultra RTX2060, GSkill Ripjaws 8gb 3000mhz ram, Kingston a400 480gb SSD (sağlık sorunu var ve bu paraya bir de BX500 vardı fakat sorunları daha fazlaydı), Xigmatek X-Power 600w 80+ PSU (bunu almak zorunda kaldım sadece 504w veriyor ama bu paraya bir de Cooler Master 550w V3 PSU vardı fakat 450w felan veriyordu bende bunu aldım) aldım ekran olarak da alamadığım için 768p Axen bilmem kaç inç televizyon kullanmak zorunda kaldım (galiba 21.5 inç) ve darboğaz deli gibi oldu (BF5 ve Fortnite felan çok kasıyordu ve Drop giriyordu), PC'yi teslim aldım sonra 2 gün boyunca @KaanCK ile günde 8-9 saat Windows kurmaya çalıştık olmadı bizde Vatan'a götürdük (@crazyreign de biliyor) bozuk sanarak ama flash bellekte sorun varmış yine olmadı bizde göz göre göre Windows kurması için bilgisayarcıya 75TL verdik sonra PC internete bağlanmadı çünkü kablolu bağlantı için modem çok uzaktaydı, sonra başka odaya aldık bilgisayarı ve sonunda kablolu bağlantı yaptık ama canım çıktı ama BF5 felan hala kasıyor 😃

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
geçmiş olsun