Neler Yeni

Bilgisayar ilk açıldığında biosa giriyor

byavuz10

80+
Pc hocasının beyaz 4060 li sistemi aldık geldi açınca biosa giriyor Windows kurulu değil mi yani bizmi kuracaz?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Pc hocasının beyaz 4060 li sistemi aldık geldi açınca biosa giriyor Windows kurulu değil mi yani bizmi kuracaz?
İşletim sistemi olmaz. Önce BIOS güncellemesini yap, sonra ram lerin EXPO yada XMP ayarlarını yap, sonra işletim sistemini kurarsın

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Nasıl yapacam güncellemeleri
Anakart modelinin tam ismini Google a yaz. Resmi sitesine gir. Orada ki son BIOS dosyasını bir Flash Bellek e at, önce onu güncelle.
Aynı yerde, chipset, lan vb. dirver lerda mevcuttur. Onu Windows u kurduktan sonra da indirip yaparsın ama önceliğin BIOS güncellemesi, RAM lerin EXPO,XMP ayarını açma ve Windows kurma.
Anakartın Asus yada MSI yada neyse, onunla ilgili birçok rehber videoları var izlemeni tavsiye ederim

byavuz10

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart modelinin tam ismini Google a yaz. Resmi sitesine gir. Orada ki son BIOS dosyasını bir Flash Bellek e at, önce onu güncelle.
Aynı yerde, chipset, lan vb. dirver lerda mevcuttur. Onu Windows u kurduktan sonra da indirip yaparsın ama önceliğin BIOS güncellemesi, RAM lerin EXPO,XMP ayarını açma ve Windows kurma.
Anakartın Asus yada MSI yada neyse, onunla ilgili birçok rehber videoları var izlemeni tavsiye ed
Montajlı geldi zaten işletim sistemi hariç yapılmamış mı

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Eski sürüm ile de çalıştırırsin ama Bios un güncel olması iyidir. Evde ekstradan bir laptop varsa usb ye işletim sistemi bios sürümü atma gibi işleri daha kokay yapabilirsin.

Top Bottom