İşletim sistemi olmaz. Önce BIOS güncellemesini yap, sonra ram lerin EXPO yada XMP ayarlarını yap, sonra işletim sistemini kurarsınPc hocasının beyaz 4060 li sistemi aldık geldi açınca biosa giriyor Windows kurulu değil mi yani bizmi kuracaz?
Anakart modelinin tam ismini Google a yaz. Resmi sitesine gir. Orada ki son BIOS dosyasını bir Flash Bellek e at, önce onu güncelle.Nasıl yapacam güncellemeleri
Montajlı geldi zaten işletim sistemi hariç yapılmamış mıAnakart modelinin tam ismini Google a yaz. Resmi sitesine gir. Orada ki son BIOS dosyasını bir Flash Bellek e at, önce onu güncelle.
Aynı yerde, chipset, lan vb. dirver lerda mevcuttur. Onu Windows u kurduktan sonra da indirip yaparsın ama önceliğin BIOS güncellemesi, RAM lerin EXPO,XMP ayarını açma ve Windows kurma.
Anakartın Asus yada MSI yada neyse, onunla ilgili birçok rehber videoları var izlemeni tavsiye ed
Belki BIOS guncellemislerdir. Bios ta yazar Bios sürümü. Sitesindeki ile karşılaştır bakalımMontajlı geldi zaten işletim sistemi hariç yapılmamış mı