Bilgisayar Kaç Saat Açık Durabilir?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
arkadaşlar oyunları indirmeye çalışıyorum fakat kablosuz wifi kullanıyorum alıcı ile oda iyi bir performans veremiyor haliyle 7mb download alıyorum fakat epic games den fortnite indiriyorum 350 500kb arası indiriyor şuanlık sabahtan beri 7 buçuk saattir açık gecede sabaha kadar fan hızını pc nin arttırsam o indirse oyunu bişey olurmu ?

benımki 2 gün açık kalmıştır sorun yok tam yük olmuyacagı ıcın bişey olmaz

Bence bişey olmaz kasan fırın gibi değilse asusun dediğine göre 144 saat açık durabiliyormuş ekran kartları

Olmaz ben 1 hafta açık bıraktığımı biliyorum

sanmam, masaüstü ise yaklaşık 30 tl faturaya yansır, (hergün yaparsanız, bu da bu durumda 1 tl gibi bir şey)

Bir şey olmaz, açık bırak istediğin kadar. Benim 3 gün açık bıraktığım oluyor.

sorun olucağını sanmıyorum kötü bi sistemim varken bile açık bırakabiliyodum

Bir şey olmaz kardeşim insanlar 2-3 gün boyunca oyun oynayıp yayınlar yapıyorlar bilgisayarı kapatmadan. Sana etkisi sadece elektrik faturası olur (y)

arkadaşlar oyunları indirmeye çalışıyorum fakat kablosuz wifi kullanıyorum alıcı ile oda iyi bir performans veremiyor haliyle 7mb download alıyorum fakat epic games den fortnite indiriyorum 350 500kb arası indiriyor şuanlık sabahtan beri 7 buçuk saattir açık gecede sabaha kadar fan hızını PC nin arttırsam o indirse oyunu bişey olurmu ?
Ben laptop kullanıyorum aynı dowland hızını köyde 4 günde GTA5 indirdim

Ağır yüke girmediği sürece 7/24 çalışabilir ama disk ne kadar dayanır o tartışma konusu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,655
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri