Bilgisayar Kaç Tl Eder ?

Reaksiyon skoru
22
1683194882003.png

Arkadaşlar bilgisayarım satmayı düşünüyorum Ram burdakilerde farklı oalrak 16 gb ve bilgisayar içinde 1tb hdd var. Ekran kartı gidik vram arızası var dendi pil de her dizüstü gibi sıkıntılı. Sizce ne kadar fiyat verilmeli bu cihaza.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bilgisayarım satmayı düşünüyorum Ram burdakilerde farklı oalrak 16 gb ve bilgisayar içinde 1tb hdd var. Ekran kartı gidik vram arızası var dendi pil de her dizüstü gibi sıkıntılı. Sizce ne kadar fiyat verilmeli bu cihaza.
Biraz daha uğraşırsan efsane ilanlar kategorisinde olabilir 🤣

arkadaş okumadan yazdı heralde.6-7 senelik bozuk pc 8k ya satılmaz.Diğer parcalarında bozuk olma ihtimalleri vs vs var ben max 2k diyorum.Letgo dan denk geliyordu 1650li asus görmüştüm gecen 1500yazıp 1000 verdim demişti.

Ohhaa bedavadan da ucuz
ucuz falan değil hurda alıyormuş gibi davranmak lazım,bi bilgisayarcıya git bakalım ne kadar verecekler bozuk cihaza.Yeni anakart bulamıyorsun bulsan cok pahalı istiyorlar.Yaptırmaya kalksan yapacak yer yok hadi yapıldı kısa süre sonra tekrar sorun cıkarıyor.Cihazın kasası klavyesi çalışıyorsa ekranı biraz para ediyor...

ucuz falan değil hurda alıyormuş gibi davranmak lazım,bi bilgisayarcıya git bakalım ne kadar verecekler bozuk cihaza.Yeni anakart bulamıyorsun bulsan cok pahalı istiyorlar.Yaptırmaya kalksan yapacak yer yok hadi yapıldı kısa süre sonra tekrar sorun cıkarıyor.Cihazın kasası klavyesi çalışıyorsa ekranı biraz para ediyor...
haaa benim kafa gitti pardon, 1650 li sistemde bozuk demi.

4500 TL veren var.

Hocam bana bu bilgisayar zamanında 2k'ya gelmişti. Doğru diyorsun aslında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri