Neler Yeni

Bilgisayar kapanıyor ama kasa çalışıyor

Hooley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
Arkadaşlar bugün oyun oynarken alt+tab attığımda birden ekran dondu ve monitör gitti, klavye mousenin de ışığı kapandı ama kasanın ışıkları hala yanıyor ve ekran kartının fanları dönüyordu. Kısacası kasa sorunsuz çalışıyordu. Bu problemi bilgisayarı uyku moduna aldığım zaman da yaşıyordum. PC'yi power tuşundan kapatıp açınca ekran geri geliyor ama o tuşa basmak da içimi acıtıyor. Gözlemlerime göre PC'ye ek RAM aldığımdan beri oluyor bu sorun. RAM markaları farklı olduğu için böyle bir durum olabilir mi acaba?(Cl ve MHz değerleri aynı)

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,365
İsim
.
Farklı marka Ram sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum.

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Arkadaşlar bugün oyun oynarken alt+tab attığımda birden ekran dondu ve monitör gitti, klavye mousenin de ışığı kapandı ama kasanın ışıkları hala yanıyor ve ekran kartının fanları dönüyordu. Kısacası kasa sorunsuz çalışıyordu. Bu problemi bilgisayarı uyku moduna aldığım zaman da yaşıyordum. PC'yi power tuşundan kapatıp açınca ekran geri geliyor ama o tuşa basmak da içimi acıtıyor. Gözlemlerime göre PC'ye ek RAM aldığımdan beri oluyor bu sorun. RAM markaları farklı olduğu için böyle bir durum olabilir mi acaba?(Cl ve MHz değerleri aynı)
Sorun neymiş çözebildinizmi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
HAFIZ MEHMET
Arkadaşlar bugün oyun oynarken alt+tab attığımda birden ekran dondu ve monitör gitti, klavye mousenin de ışığı kapandı ama kasanın ışıkları hala yanıyor ve ekran kartının fanları dönüyordu. Kısacası kasa sorunsuz çalışıyordu. Bu problemi bilgisayarı uyku moduna aldığım zaman da yaşıyordum. PC'yi power tuşundan kapatıp açınca ekran geri geliyor ama o tuşa basmak da içimi acıtıyor. Gözlemlerime göre PC'ye ek RAM aldığımdan beri oluyor bu sorun. RAM markaları farklı olduğu için böyle bir durum olabilir mi acaba?(Cl ve MHz değerleri aynı
1 rami çıkar öyle dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,338
Üyeler
159,145
Son üye
wx03452
Top Bottom