Neler Yeni

Bilgisayar kapanmıyor fakat monitör uyku moduna giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Batuhan Doğan
Oyun oynarken bi anda bilgisayar monitör kendini uyku moduna alıyor ve pc çalışmaya devam ediyor ben bu sırada dc de arkadaşlarla filan konuşabiliyorum. Ne yapsam monitör gelmiyor sadece bilgisayarı restart attığımda düzeliyor ve arada bundan sonra ekran kartı driverim siliniyor bu neden oluyor ve nasıl cözebilirim ?

cubey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can
Oyun oynarken bi anda bilgisayar monitör kendini uyku moduna alıyor ve pc çalışmaya devam ediyor ben bu sırada dc de arkadaşlarla filan konuşabiliyorum. Ne yapsam monitör gelmiyor sadece bilgisayarı restart attığımda düzeliyor ve arada bundan sonra ekran kartı driverim siliniyor bu neden oluyor ve nasıl cözebilirim ?
benimde bilgisayar uyku moduna geçince monitörü açamıyorum bir türlü

cubey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can
bilgisayarı açık koydugumda başında olmayınca uyku moduna geçiyor kasa filan kendini kapatmış gibi oluyor sonra mouse klavyeye tıklıyorum mönitör bir türlü gelmiyor anlamadım gitti
bu durum ne zamanlar oluyor sizde

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Batuhan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı açık koydugumda başında olmayınca uyku moduna geçiyor kasa filan kendini kapatmış gibi oluyor sonra mouse klavyeye tıklıyorum mönitör bir türlü gelmiyor anlamadım gitti
ben de oyun oynarken alt+tab attığımda oyunu oynarken veya boş hiç bişe yapmıyorken de oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ataberk Çakır
Windows arama yerine uyku modu yaz oradan ne zaman kapansın bölümünden hiçbir zaman seç belki olur

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
windows 11 den kaynaklı olabilir bende win11 yükledikten sonra öyle oldu uyku moduna alıyorum monit kapanıyor kasa çalışıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muzaffer
hocam nasıl çözdünüz acaba aynı sorun bendede varda

Top Bottom