Neler Yeni

Bilgisayarda uyku moduna giriyor ve ekran gelmiyor

Reaksiyon skoru
157
Merhabalar çok garip bir sorun ile karşı karşıyayım tam süresini bilmiyorum ama 10 5 10 dakika hareketsizlikten sonra bilgisayar uyku moduna gibi bir şeye giriyor ama kasa çalışıyor ekran gidiyor ve bir daha geri gelmiyor no signal hatası alıyorum bildiğim tüm ayarlara baktım ve ayarladım ama yok yine aynı sorun oynarken takılırken hiçbir sorun yok

bu arada halletmeye çalışırken artık güç seçeneklerinde uyku falandır filandır onları da yok etmişim gözükmüyor şimdi farkettim

Ekran kartı yazılımı (NVIDIA Kontrol Paneli, AMD Radeon Ayarları) güç yönetimi ayarlarını kontrol edin. Performans modunu seçin.

Merhabalar çok garip bir sorun ile karşı karşıyayım tam süresini bilmiyorum ama 10 5 10 dakika hareketsizlikten sonra bilgisayar uyku moduna gibi bir şeye giriyor ama kasa çalışıyor ekran gidiyor ve bir daha geri gelmiyor no signal hatası alıyorum bildiğim tüm ayarlara baktım ve ayarladım ama yok yine aynı sorun oynarken takılırken hiçbir sorun yok

bu arada halletmeye çalışırken artık güç seçeneklerinde uyku falandır filandır onları da yok etmişim gözükmüyor şimdi farkettim
Ekran kartı ne?

Peki tekrar nasıl getiriyorsunuz ekranı? Reset atarak mı?
Bu sorun olduğunda kablo çıkar tak vs yaparak ekranı açmaya çalışıp Amd yazılımını kontrol etmeye çalışın wattman hatası vermiş mi?
Aynı sorunu ekran kartı RX 6750 olan bir akrabam yaşıyordu bilgisayar her uykuya girdiğinde monitöre görüntü gelmiyordu wattman hatası veriyordu. Biz ancak bilgisayarın güç seçeneklerinden uykuya asla girmesin şeklinde ayar yaparak halletmiştik. Tabi halletmek sayılırsa.

Peki tekrar nasıl getiriyorsunuz ekranı? Reset atarak mı?
Bu sorun olduğunda kablo çıkar tak vs yaparak ekranı açmaya çalışıp Amd yazılımını kontrol etmeye çalışın wattman hatası vermiş mi?
Aynı sorunu ekran kartı RX 6750 olan bir akrabam yaşıyordu bilgisayar her uykuya girdiğinde monitöre görüntü gelmiyordu wattman hatası veriyordu. Biz ancak bilgisayarın güç seçeneklerinden uykuya asla girmesin şeklinde ayar yaparak halletmiştik. Tabi halletmek sayılırsa.
Şöyle ki mevcut ayarlarla uykuya girmesi imkansız bilgisayarın ama 15dk sonra falan uykuya girer gibi ekran direkt olarak hatasız gidiyor ve pc çalışmaya devam ediyor uzay montaj sistem yani 15dk boş bırakmazsam bilgisayarı günlerce sıkıntısız çalışır ama 15 dk bırakırsam tabii video falan açık değilse direkt ekran gidiyor pc fanlar falan dönmeye devam ediyor aynı şekilde tek fark ekran gidiyor bir de klavyenin falan ışığı gidiyor öylece çalışıyor ne yaparsam yapayım gelmiyor ekran powerdan aç kapa yapıp resetliyorum anlayacağın kapatıp açmak zorunda kalıyorum

Hocam çok saçma gelcek ama mönitörü düğmesinden kapat aç.
rx 580 var bende uyku modundan çıkınca ekranda karıncalanma siyah beyaz noktalar çıkıyor kapatıp açmadan düzelmiyor.

kral yapmadığım şey kalmadı inan ki :D format atmak istemiyorum auto clicker ile engelliyorum gitmesini halime bak ahaha

windows güç ayarlarından düzeltebilirsin

Bu sorun ekran kartı ile alakalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onboard ekran kartı varsa motherboardunda; harici ekran kartını söküp, onboard ekran kartında çalıştırmayı deneyin. Aynı sorun devam edecek mi gözlemleyin.

windows güç ayarlarından düzeltebilirsin
güç ayarlarım normal ve uykuya girmeyecek şekilde ayarlı tam olarak uykuya da girmiyor zaten çalışıyor pc ama ekran gelmiyor

Bu sorun ekran kartı ile alakalı.

Onboard ekran kartı varsa motherboardunda; harici ekran kartını söküp, onboard ekran kartında çalıştırmayı deneyin. Aynı sorun devam edecek mi gözlemleyin.
dahili gpu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,277
Üyeler
173,483
Son üye
Renz
Geri