yasinyokus01
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Yasin Yokuş
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir ekran kartı aldım ve iki ekran kullanıyordum, ancak yeni ekran kartımla bazı sorunlar yaşamaya başladım. Eski ekran kartımda her şey sorunsuz çalışıyordu, ancak GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 ekran kartımı taktıktan sonra bazı sorunlarla karşılaştım.
Sistem Özelliklerim:
Sorun:
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Ekran kartı, bağlantı ya da yazılım ayarlarında yapmam gereken bir şey var mı?
Teşekkür ederim.
Yeni bir ekran kartı aldım ve iki ekran kullanıyordum, ancak yeni ekran kartımla bazı sorunlar yaşamaya başladım. Eski ekran kartımda her şey sorunsuz çalışıyordu, ancak GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 ekran kartımı taktıktan sonra bazı sorunlarla karşılaştım.
Sistem Özelliklerim:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G with Radeon Graphics, 3.90 GHz
- RAM: 32,0 GB
- Ekran Kartı: GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 128 Bit
- Monitörler: 2x Turbox MT-L270FHD
- İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
- Bağlantılar: HDMI Kabloları (Ekranları HDMI ile bağladım)
Sorun:
- HDMI ile bağladığım her iki ekranım da açılıyor, görüntü alıyorum ve normalde çalışıyorlar.
- Ancak, ekranlardan birisi uyku moduna geçtiğinde veya AMD Software: Adrenalin Edition programında Global Oyun Deneyimi penceresinde HYPR-RX veya Kalite seçeneklerinden birini seçtiğimde ekranlardan birisi siyah ekrana geçiyor ve görüntü kayboluyor. Diğer ekran ise çalışmaya devam ediyor.
- HDMI kablolarını değiştirdim, farklı portlara bağladım ama sorun devam ediyor.
- Ekranlar açıldığında hiçbir problem yok ancak ekran uykuya geçtiğinde ya da belirttiğim ayarları değiştirdiğimde sorun meydana geliyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Ekran kartı, bağlantı ya da yazılım ayarlarında yapmam gereken bir şey var mı?
Teşekkür ederim.