Peki tepki veriyor mu yoksa duruyormu alt f4 olarak deneyiniz kapatma işleminiBilgisayar bazen kapanmıyor
Başlat>kapat>bilgisayarı kapat yolu ile kapatmaya çalışıyorum fakat tepki vermiyor bazen oluyor ama sadece sorun neden kaynaklanır bilgisi olan varmı
boş yapma yada susçek power kablosunu ne olacak alt tarafı pb psun var bir şey olmaz
tüm uygulamaları el ile kapattıgım halde tepki vermiyo birde dediğinizi deneyeyimPeki tepki veriyor mu yoksa duruyormu alt f4 olarak deneyiniz kapatma işlemini
Alt f4 deneboş yapma yada sus
hadi buna sen karar ver özgürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tüm uygulamaları el ile kapattıgım halde tepki vermiyo birde dediğinizi deneyeyim
What?çek power kablosunu ne olacak alt tarafı pb psun var bir şey olmaz
behzat amirim yapmayın kızmayınboş yapma yada sus
tüm uygulamaları el ile kapattıgım halde tepki vermiyo birde dediğinizi deneyeyim
sen desende demezsende özgür zatenboş yapma yada sus
Hdd ve ssd kablolarını kontrol edinizşöyle bişey oldu bilgisayarı kapatma komutunu verdim kapanmayınca konu actım tahmini 6-7 dk sonra PC komutu yeni algılayıp kapandı
ctrl + alt + del den sağ alt dan kapat yap olmalı ya olmazsa bekle bi 10 dk belki bir şeyi kapatıyordur yine olmazsa format atBilgisayar bazen kapanmıyor
Başlat>kapat>bilgisayarı kapat yolu ile kapatmaya çalışıyorum fakat tepki vermiyor bazen oluyor ama sadece sorun neden kaynaklanır bilgisi olan varmı