Neler Yeni

Bilgisayarımda Admin Olmama Rağmen İşlem Yapamıyorum (WİN11)

Shourd

80+ Gold
Yeniden başlattım yine hiçbir şey olmadı ve zaten ben admin olarak görünüyorum kendime başka nasıl yetki vereceğim?
dosyalar için izin vermen lazım gibi bişi olması lazım şu videoyuda deneyebilirsin sendeki süreç bendekinden farklı işliyor ondan tam bilgi sahibi değilim daha bilgili birisi yardımcı olabilir

enefti

80+
dosyalar için izin vermen lazım gibi bişi olması lazım şu videoyuda deneyebilirsin sendeki süreç bendekinden farklı işliyor ondan tam bilgi sahibi değilim daha bilgili birisi yardımcı olabilir

Ben videodaki kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştirin yerine tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor.

Shourd

80+ Gold

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Merhabalar arkadaşlar. Bugün saçma bir sorunla karşılaştım ilk defa windovs defenderi kapatmak istedim bir kaç uygulamayı çalıştırmak için fakat defendere girip seçeneklerde kapattığım yerler hiçbir şekilde tepki vermiyor. Başlat menüsünden UAC yazıyorum ve kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir kısmına da giremiyorum hiçbir tepki vermiyor. Yönetici olarak program çalıştırabiliyorum ama defender kapatma ve bazı kullanıcı işlemlerini yapamıyorum. Bu sorunu nasıl giderebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve aşağıdaki resimde gördüğünüz kalkan simgeli yerleri de açamıyorum hiçbir tepki vermiyor bilgisayar.

Alıntıyı görüntüle
windows kurulumunu kim yaptı

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
haiko haikoloji

Windows'da Sistem Dosyası Denetleyicisi'nin kullanılması​

Sistem Dosyası Denetleyicisi, Windows'ta bilgisayarınızdaki dosyalarla ilgili sorunları denetleen bir yardımcı programdır. Çalıştırmak için aşağıdaki adımları izleyin:
  1. Windows için en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun ve ardından makinenizi yeniden başlatın. Daha fazla bilgi edinmek için Windows'u güncelleştirme bölümüne bakın.
  2. Görev çubuğundaki arama kutusuna komut istemi yazın ve sonuç listesinden Komut İstemi'ne (Masaüstü uygulaması) sağ tıklayın veya basılı tutun. Yönetici olarak çalıştır'ı ve ardındanEvet'i seçin.
  3. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazın ("/" işaretlerinden önceki boşluğu unutmayın) ve ardından Enter tuşuna basın. (Not: Bu adımın başlatılması ve tamamlanması birkaç dakika sürebilir.)
  4. "İşlem başarıyla tamamlandı" iletisini gördüğünüzde, sfc /scannow ("sfc" ile "/" arasındaki boşluğu not edin) yazın ve Enter tuşuna basın.
  5. "Doğrulama %100 tamamlandı" iletisini gördüğünüzde exit yazın ve Enter tuşuna basın.

Daha sonra da bunu yapın:

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası çözümü

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası kesin çözümü
  1. Başlat'ı seçin ve CMD yazın.
  2. Komut İstemi'ni sağ tıklatın; tıklayın, sonra Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
  3. İstenirse, bilgisayara yönetici hakları veren bir kullanıcı adı ve parola girin.
  4. sc config trustedinstaller start= auto yazın; ardından Enter tuşuna basın. Bir BAŞARILI mesajı almalısınız.
  5. Ardından, net start trustedinstaller yazın; ardından Enter tuşuna basın. Hizmetin başlatıldığını belirten bir ileti almanız gerekir.
  6. sfc /scannow komutunu yeniden deneyin.

enefti

80+
iş veya okul hesabına falan bağlımı hesap
Hayır herhangi bir şey bağlamadım.

Windows'da Sistem Dosyası Denetleyicisi'nin kullanılması​

Sistem Dosyası Denetleyicisi, Windows'ta bilgisayarınızdaki dosyalarla ilgili sorunları denetleen bir yardımcı programdır. Çalıştırmak için aşağıdaki adımları izleyin:
  1. Windows için en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun ve ardından makinenizi yeniden başlatın. Daha fazla bilgi edinmek için Windows'u güncelleştirme bölümüne bakın.
  2. Görev çubuğundaki arama kutusuna komut istemi yazın ve sonuç listesinden Komut İstemi'ne (Masaüstü uygulaması) sağ tıklayın veya basılı tutun. Yönetici olarak çalıştır'ı ve ardındanEvet'i seçin.
  3. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazın ("/" işaretlerinden önceki boşluğu unutmayın) ve ardından Enter tuşuna basın. (Not: Bu adımın başlatılması ve tamamlanması birkaç dakika sürebilir.)
  4. "İşlem başarıyla tamamlandı" iletisini gördüğünüzde, sfc /scannow ("sfc" ile "/" arasındaki boşluğu not edin) yazın ve Enter tuşuna basın.
  5. "Doğrulama %100 tamamlandı" iletisini gördüğünüzde exit yazın ve Enter tuşuna basın.

Daha sonra da bunu yapın:

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası çözümü

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası kesin çözümü
  1. Başlat'ı seçin ve CMD yazın.
  2. Komut İstemi'ni sağ tıklatın; tıklayın, sonra Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
  3. İstenirse, bilgisayara yönetici hakları veren bir kullanıcı adı ve parola girin.
  4. sc config trustedinstaller start= auto yazın; ardından Enter tuşuna basın. Bir BAŞARILI mesajı almalısınız.
  5. Ardından, net start trustedinstaller yazın; ardından Enter tuşuna basın. Hizmetin başlatıldığını belirten bir ileti almanız gerekir.
  6. sfc /scannow komutunu yeniden deneyin.
Bu yazdıkların ne iş yapıyor acaba bilgisayara? Benim bilgisayarımda onarılması gereken bir şey yok fakat yine de denedim ama bir sonuç alamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,651
Üyeler
159,954
Son üye
Fellas
Top Bottom