Neler Yeni

Bilgisayar Kasa Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Arkadaşlar selam, sistemimi topladım kasa ve ekran kartı kaldı sadece ekran kartını 4060 Ti alacağım kasayı hala düzgün bir şey bulamadım bütçe de biraz sınırlı Max 4.500TL taksit falan yapan yer varsa şahane olur önerileriniz nelerdir? Sistemin ne diye sorarsanız ayrıca cevaplarım iyi forumlar :)

Bünyamina

80+ Platinum

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Geçen gün PSU ve kasa beraber uygun fiyat vardı sıcak fırsatlar da 1-2 gün öncesini görebiliyorsan bir bak derim fiyat uygun du
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak nerede hocam site ismi veriliyorsa verebilir misiniz veya size zahmet link?
Telefondan girdiğim için Sıcak fırsatlar bölümünün tamamını göremiyorum.

Siz PC den giriyorsanız sıcak fırsatlar bölümünde 1-2 sayfa geriye bakınız karşınıza çıkar indirim bitmemiş ise.

Forum u takipte kalın aceleniz yoksa bu aralar iyi indirmeler denk geliyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen gün PSU ve kasa beraber uygun fiyat vardı sıcak fırsatlar da 1-2 gün öncesini görebiliyorsan bir bak derim fiyat uygun du
tam olarak nerede hocam site ismi veriliyorsa verebilir misiniz veya size zahmet link?
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla hocam önerileriniz kafama yattı ama kasa konusunda emin olamadım nedense

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
Kasanız nedir? veya önerdiğiniz varmı?
Kasam iyi değil eski sistemimin kasası Rampage Spectra önü kapalı , kasa önerim yok ama imkanın varsa konunun başındaki kasayı tercih edebilirsin ben bilmiyorum ama kullanıcı önermiş.

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom