Neler Yeni

Bilgisayar Kasa Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
https://www.amazon.com.tr/Gungnir-T...i+mpg+gungnir+110r&qid=1731171026&sr=8-1&th=1 fiyat olarak daha aşağısını buldum da soğutması falan nasıl işte bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa da 2 tane fan koymuşlar da soğutması nasıl ki birde ön tarafı mı mesh midir bunun?

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mert Uysal
peki attığımız linklerde psu dahil mi ? ben göremedim açıklamasında falan
Psu ile birlikte aradiginizi gormemisim , ama sizin yerinizde olsam psu indirimde guzel psular oluyor kasa ile yada indirimli hazir beklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Psu ile birlikte aradiginizi gormemisim , ama sizin yerinizde olsam psu indirimde guzel psular oluyor kasa ile yada indirimli hazir beklerim
Ayrı ayrı kasa + psu önerin olur mu veya bildiğin kasa varmı kaç günüdr sistemi topladım adam akıllı kasa bulamadım :))

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
hayır dahil değil, ilk mesajınızda psu ile ilgili bir istek yok. o yüzden bunu seçtim
Evet belirtmemişim yorumlarda da dahil gidince farketmedim hazır psu lu kasa veya ayrı ayrı kombinleyecğim kasa önerebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eh işte. 280mm fan desteği yerine 360 olsa üst tarafa iyi diyebilirdim bu fiyat için.
Bu dediğiniz psu nasıl kaliteli markalar arasında başka nelere bakabilirim biraz daha araştırma yapsam

Bünyamina

80+ Platinum
Bu dediğiniz psu nasıl kaliteli markalar arasında başka nelere bakabilirim biraz daha araştırma yapsam
High power iyi bir marka. Farklı bir ürün istersen bu ürün alternatif olabilir. Benim sana tavsiyem ilk attığımı alman olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,756
Üyeler
161,902
Son üye
CemHP
Top Bottom