Neler Yeni

Bilgisayar kasam için yeni sıvı soğutma önerisi

drthjoo

80+
Merhaba, AM4 soketli işlemcim var Ryzen 5 3600 Cooler Master 120mm fanlı modeli yeterince soğutamıyor termal macunu yenilediğim halde. Çift fanlı ve mümkünse beyaz olan ve Cooler Master olmayan(hızlı bozuluyor) sıvı soğutucu önerisi olan var mı? Kasam(Ranker cygnus v2) çok büyük değil. Bütçem 3 bin TL.

Bünyamina

80+ Platinum
Şu durumu yaşayıp sıvı soğutucudan ders almamış olmana şaşırıyorum.
Bütçene göre alacağın 500tl - 2k arası kule tipi soğutucuyu ömürlük kullanırsın.

Son düzenleme:

drthjoo

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler ancak buna bu kadar parayı vereceksem bir zahmet beyaz olsun
Şu durumu yaşayım sıvı soğutucudan ders almamış olmana şaşırıyorum.
Bütçene göre alacağın 500tl - 2k arası kule tipi soğutucuyu ömürlük kullanırsın.
amd işlemciyi kule tipi ile soğutman zor ve ben render falan alıyorum işlemciye de baya bir yük biniyor.

Bünyamina

80+ Platinum
amd işlemciyi kule tipi ile soğutman zor ve ben render falan alıyorum işlemciye de baya bir yük biniyor.
Baya bilgili birisine benziyorsun. Sen anlat ben dileyeyim.

Bünyamina

80+ Platinum
bu üslupla konuşacaksan hiç yazma.
Bana öğretmeye çalışıyorsun. AMD işlemciyi soğutmak zor felan değil. 600TL Ye satılan x123 5 3600 ü buz gibi yapar. İster render al ister oyun oyna. İşlemcinin max çıkacağı sıcaklık vardır. Bunun üstünü sadece OC yaparak aşabilirsin.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ege Y.
bu üslupla konuşacaksan hiç yazma.
kankam arkadaşın forumda 3 yıllık emeği var arkadaş buraya boş mesaj yazarak gelmedi. O işlemciye x123 duo yada thermalright peerless assassin yeterli olup artacaktır bile bunu bilesin

drthjoo

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana öğretmeye çalışıyorsun. AMD işlemciyi soğutmak zor felan değil. 600TL Ye satılan x123 5 3600 ü buz gibi yapar. İster render al ister oyun oyna. İşlemcinin max çıkacağı sıcaklık vardır. Bunun üstünü sadece OC yaparak aşabilirsin.
Yazdığımı tekrar okursun o halde, ben buraya laf dalaşına gelmedim.
kankam arkadaşın forumda 3 yıllık emeği var arkadaş buraya boş mesaj yazarak gelmedi. O işlemciye x123 duo yada thermalright peerless assassin yeterli olup artacaktır bile bunu bilesin
Benimle böyle konuşacaksa yazmasın kardeşim. Buraya bir öneri almaya geldik laf yemeğe değil. Sıvı soğutucuyla olan deneyimimi aktardım. En iyi ben biliyorum demiyorum ki.

Top Bottom