Neler Yeni

Bilgisayar Kasamı Yere Düşürdüm Bir sorun yaşarmıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Recep Enes Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
ses sistemleri bilgisayar sistemleri güvenlik sistemleri
Mantix 5500 xt kullanıyorum masadayken kulaklık kablosuna takılmam sebebi ile kasa yere düştü kasa
Darbeyi önden aldı fanların bulunduğu yerin kapağı çıktı (yapıştırdım yerine) ekran kartının slotunda ramlerin slotlarında ve ramlerde yamulma yok işlemci fanı yamulma mış ilk günki gibi yerinde takılı

Sıcaklık değerleri
Gta 5 de ekran kartı 50 derece işlemci 70 derecede very high ayarlarda ortalama 110 fps alıyor

Fortnite destansı ayarlarda 90 100 arası fps

İşlemci Boşta iken 50 derece
Ekran kartı boşta iken 51 derece (60 derece de ekran kartı fanlarını döndürüyor) değerler kasa düşmeden önceki sıcaklıkla hemen hemen aynı

sizce bir sorunu varmıdır benim göremediğim yada ilerleyen zamanda sorun oluşurmu

Ekler

• Screenshot_20210701_011212_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210701_011212_com.whatsapp.jpg
    508.6 KB · Hit: 73
  • Screenshot_20210701_011204_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210701_011204_com.whatsapp.jpg
    1,009.8 KB · Hit: 72
  • Screenshot_20210701_011156_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210701_011156_com.whatsapp.jpg
    1 MB · Hit: 78
Son düzenleme:

Thecihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Şen
Ekran kartını söktünmü sökmeden slotların yamulduğunu anlayamazsın ekran kartını sök dikey olarak bir bak çok yamulma yoksa bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama biliyorsun ki firmalar ekran kartını montajsız olarak gönderiyor kargoda bişey olur diye ve sen yere düştü diyorsun kargo da alacağından daha fazla hasar almış olabilir bir kontrol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Recep Enes Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını söktünmü sökmeden slotların yamulduğunu anlayamazsın ekran kartını sök dikey olarak bir bak çok yamulma yoksa bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama biliyorsun ki firmalar ekran kartını montajsız olarak gönderiyor kargoda bişey olur diye ve sen yere düştü diyorsun kargo da alacağından daha fazla hasar almış olabilir bir kontrol et
Kontrol ettim yamulma göremedim inşallah sorun yaşamam çok emekle aldım kasayı bir şey olursa çok üzülürüm

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

TamerKs

80+ Silver
Kontrol ettim yamulma göremedim inşallah sorun yaşamam çok emekle aldım kasayı bir şey olursa çok üzülürüm
Geçmiş olsun, büyük ihtimalle bir şey olmaz kasada bir sorun çok takma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
Oturdum ağladım başında okadar moralim bozuldu 😪
slotlara baktıysan kırılma yamulma vb. bir şey görmediysen sıkıntı yok. Fakat hdd felan varsa belki o zarar görmüş olabilir. Kafa atmaya başlayabilir. Hdd varsa bi onu test etmeni öneririm. Geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Recep Enes Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
slotlara baktıysan kırılma yamulma vb. bir şey görmediysen sıkıntı yok. Fakat hdd felan varsa belki o zarar görmüş olabilir. Kafa atmaya başlayabilir. Hdd varsa bi onu test etmeni öneririm. Geçmiş olsun
160 gb lik bir diskim vardı bad sektör testi yaptım sadece 30 mb lik bir kısmı çalışmıyor hardisk üzerinden fortnite çalıştırdım takılma olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birtane de m2 kart vardı ona bir şey olmuşmudur m2 üzerinden gta 5 çalıştırdım takılma olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
160 gb lik bir diskim vardı bad sektör testi yaptım sadece 30 mb lik bir kısmı çalışmıyor hardisk üzerinden fortnite çalıştırdım takılma olmadı

Birtane de m2 kart vardı ona bir şey olmuşmudur m2 üzerinden gta 5 çalıştırdım takılma olmadı
hiçbir şey olmaz devam. Canını sıkma olursa da insan yapımı sonuçta yerine konulacak şeylere bu kadar canını sıkma.

m2 ekran kartı kadar geniş değildir tahminimce. Ana karta yapışık bir şekilde vidalandığı için hiçbir şey olmamıştır m2 ssd'ye merak etme

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam yamulma yoksa sıkıntı etmez. (adam kasası yere düştü diye ağlıyor ben oyunda sinir olunca kasayı tekmeliyorum dövüyorum :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom