Neler Yeni

Bilgisayar Kasamın Fanı 1.9 TDI Gibi Ses Çıkartıyor.

_Gorkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kılıç
Merhabalar. Bir anda hiçbir şey yokken durduk yere (sadece ilk açılışlarda) kasamın ortadaki fanı dizel motor gibi ses çıkartıyor. Kasayı açıp bir kere parmağımla durdurup bıraktıktan sonra ses kesiliyor ve kapatıp tekrar açana kadar saatlerce kullanıyorum ses olmuyor. Sadece bilgisayarı ilk başlattığımda ses başlıyor ve diğer kasa fanlarından bariz bir şekilde yavaş dönüyor bir kere durdurup bırakana kadar hiç düzelmiyor illaki elimle durdurup bırakınca normale dönüyor. Sebebi ne olabilir?

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Merhabalar. Bir anda hiçbir şey yokken durduk yere (sadece ilk açılışlarda) kasamın ortadaki fanı dizel motor gibi ses çıkartıyor. Kasayı açıp bir kere parmağımla durdurup bıraktıktan sonra ses kesiliyor ve kapatıp tekrar açana kadar saatlerce kullanıyorum ses olmuyor. Sadece bilgisayarı ilk başlattığımda ses başlıyor ve diğer kasa fanlarından bariz bir şekilde yavaş dönüyor bir kere durdurup bırakana kadar hiç düzelmiyor illaki elimle durdurup bırakınca normale dönüyor. Sebebi ne olabilir?
enjektörleri bakıma soktur

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

_Gorkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Bakım kısmını ciddiye aldım öncesini değil :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temizlenmesi gerekiyor olabilir temizlik yapıyorlar mı yani o anlamda dedim.
iyi bari :D itopya bakım yapmaz. wd40 al sık fana düzelirse düzelir, düzelmezse değiştirmen gerekir.

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ege Çelikçi
Benimde öyle dostum 3 4 dakika sonra normale dönüyor fanlar neden bende bilmiyorum.

_Gorkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde öyle dostum 3 4 dakika sonra normale dönüyor fanlar neden bende bilmiyorum.
Benimki kendi kendine düzelmiyor. Öndeki 3 fandan sadece ortadaki böyle elimle durduruyorum sonra kendi dönmeye başlayınca anca öyle susuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi bari :D itopya bakım yapmaz. wd40 al sık fana düzelirse düzelir, düzelmezse değiştirmen gerekir.
Tamamdır bi deniyim teşekkür ediyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,599
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kasa fanını çıkar arka tarafında logo var onu sök küçücük kapak var.
iğne ile kapağı çıkar şırınga ile 1-2 dalma yağ akıt deliğe küçük kapağı kapat logoyu geri yapıştır.

5000 bin yürüş yaptıktan sonra yağ değiştir demediler mi sana?

_Gorkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kılıç
Kasa fanını çıkar arka tarafında logo var onu sök küçücük kapak var.
iğne ile kapağı çıkar şırınga ile 1-2 dalma yağ akıt deliğe küçük kapağı kapat logoyu geri yapıştır.

5000 bin yürüş yaptıktan sonra yağ değiştir demediler mi sana?
Genelde 10000 de bir değişim yapıyorum. Arızadan kaynaklı bu sefer biraz erken yapalım bari. Teşekkür ediyorum :)

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
10.000 bakımı yaptırdınız mı

Top Bottom