Neler Yeni

bilgisayar kasarmı bilmiyorum bilen yardım

hz_cellat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
omer faruk
ben vatan bilgisayarda bi bilgisayar buldum fakat bilgisayarlardan aşırı anlamıyorum acaba linki atsam bilgisayar nasıl
aslında bilgisayarın ekran kartı iyi fakat ben minecraft oynuyorum oyunda arkada afk hesap bırakarak para kazanılıyor ben 4 hesap minecraft açmak istiyorum
bilgisayar bu afk minecraftların fps i 10 a sabitleyip ekranda olan minecraft ı fps i yüksekte tutsam pc kasarmı az öncebir forum daha açtım pc çok pahalı falan demişsiniz ben fiyat a değil ben pc kasarmı onun merakındayım fiyat işini ben çözücem

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
ben vatan bilgisayarda bi bilgisayar buldum fakat bilgisayarlardan aşırı anlamıyorum acaba linki atsam bilgisayar nasıl
aslında bilgisayarın ekran kartı iyi fakat ben minecraft oynuyorum oyunda arkada afk hesap bırakarak para kazanılıyor ben 4 hesap minecraft açmak istiyorum
bilgisayar bu afk minecraftların fps i 10 a sabitleyip ekranda olan minecraft ı fps i yüksekte tutsam pc kasarmı az öncebir forum daha açtım pc çok pahalı falan demişsiniz ben fiyat a değil ben pc kasarmı onun merakındayım fiyat işini ben çözücem
Bu fiyata bu pc çok kötü.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Yavuz
Game garaja bakın indirim var.

TEŞKİLAT

80+ Silver
ya tamam fiyatı sormuyorsunuz lakin bu bütçeye çok daha rahat olarak sizin işinizi görecek yeni nesil bilgisayarlar var onları alın

hz_cellat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
omer faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakın ben bi arkım var siz pc iyi mi? onu soleyin ben ucuza alıcam o pc yi siz pc iyi mi? kasarmı onu soleyin

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Vatandan pc alınmaz iyi olsa bile normal hakkından aşırı pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom