Bilgisayar kasası önerisi

bedros

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı a320-mh anakart ve intel arc b580 kullanıyorum şuanki kasamın bütün fanları bozulduğu ve kasam bazı yerlerden kırıldığı için yeni bir kasa arıyorum Işıklı mışıklı gösterişli bir şey yerine basit, fanları görevini yapacak ucuz bir kasa arıyorum eski kasamın ışıkları bilgisayarı her açıp kapadığımda otomatik açık hale geliyordu 4 tane kedim var o tarz şeyler çok ilgilerini çekiyor ve etrafında duruyorlar bazen üstünde uyuyorlar. Bu yüzden rgb olmasa daha güzel olur.

Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı a320-mh anakart ve intel arc b580 kullanıyorum şuanki kasamın bütün fanları bozulduğu ve kasam bazı yerlerden kırıldığı için yeni bir kasa arıyorum Işıklı mışıklı gösterişli bir şey yerine basit, fanları görevini yapacak ucuz bir kasa arıyorum eski kasamın ışıkları bilgisayarı her açıp kapadığımda otomatik açık hale geliyordu 4 tane kedim var o tarz şeyler çok ilgilerini çekiyor ve etrafında duruyorlar bazen üstünde uyuyorlar. Bu yüzden rgb olmasa daha güzel olur.
500-700 lira arası bütçeyi artırabilirsen Vento ve Bitfenix var hocam, bilindik akarı kokarı yok temiz ürünler, üzmezler seni. Yok 1 kuruş çıkamıyorum dersen bugatek diye bir marka var, plastikmiş ürün, ne kadar kalite vadeder tartışılır.

Üstteki arkadaşın atıp önerdiği 2 model de güzel bu bütçede alınabileceklerden en iyisi.
2. ele bakınmak veya bütçe yetmiyorsa biraz daha bekleyip bütçeyi arttırmak sizin için en iyisi olacaktır.

ilinde veya ilçende 2.el kasa bakabilirsin arkadaşın attıkları dılşında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,481
Üyeler
190,221
Son üye
Furkanozy
Geri