Neler Yeni

Bilgisayar kasasının üstünü örtü ile örtmek sıkıntı çıkarır mı?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berkay Kahraman
Kısaca şöyle açıklayayım birkaç hafta önce hazır sistem aldım ve kasadaki LED tuşuna bastığımda tüm RGB ışıkları kapanıyor fakat bir tek sıvı sogutmanin isiklari kapanmıyor. Uygulamalar aracılığıyla vesaire denedim ama bir türlü yapamadım kapatamadim ışıkları. Büyük ihtimalle kablosu vesaire bağlanmamış her neyse ben geceleri oyun indirirken tüm RGB ışıklarını kapatsam bile sıvı soğutma yandığı için Çok gözümü alıyor ve uyumakta zorlanıyorum. Şöyle ince bir örtü ile kasanın üstünü örtsem ışık gelmesini engelleyecek şekilde sıkıntı olur mu? Sonuçta sadece oyun iniyor olacak ağır yük altında olmayacak. Hava akışını vesaire bozar mı?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Ferhat Bilgi
Kısaca şöyle açıklayayım birkaç hafta önce hazır sistem aldım ve kasadaki LED tuşuna bastığımda tüm RGB ışıkları kapanıyor fakat bir tek sıvı sogutmanin isiklari kapanmıyor. Uygulamalar aracılığıyla vesaire denedim ama bir türlü yapamadım kapatamadim ışıkları. Büyük ihtimalle kablosu vesaire bağlanmamış her neyse ben geceleri oyun indirirken tüm RGB ışıklarını kapatsam bile sıvı soğutma yandığı için Çok gözümü alıyor ve uyumakta zorlanıyorum. Şöyle ince bir örtü ile kasanın üstünü örtsem ışık gelmesini engelleyecek şekilde sıkıntı olur mu? Sonuçta sadece oyun iniyor olacak ağır yük altında olmayacak. Hava akışını vesaire bozar mı?
Çok aşırı bilgim yok fakat mantıken düşünürsek havayı rahat çekemeyeceği için güzel de soğutmayacağını düşünüyorum hal böyleyken problem yaşanabilir bu bir benim gözümde risk tabi daha bilir kişiler yorum yaparsa daha iyi olur ben tamamen mantıken konuşuyorum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Berk
sıvı soğutmanın fanlarıı kasadaki kontrolcuye baglı degildir ondan sonmuyordur sıvı sogutmanın icinden cıkan kendi kontrolcusune baglıdır

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıvı soğutmanın fanlarıı kasadaki kontrolcuye baglı degildir ondan sonmuyordur sıvı sogutmanın icinden cıkan kendi kontrolcusune baglıdır
Kontrolcü çıkmadı hocam veya ben görmedim bilmiyorum gamepower skadi square marka. Asus sync ile çalışıyor demişler sitesinde benim anakart Asus ama gözükmüyor uygulamada bilmiyorum

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Reşit Akalın
Pc nin bağlı olduğu üçlü prizi çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular