Neler Yeni

BİLGİSAYAR KİLİTLENME (FANLAR SON HIZ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
Merhabalar sistemim Gigabyte h610m - 12100f ve gigabyte 1660 super güç kaynağı powerboost 500w (hazır sistem) oyun oynarken biogisayarın rgb fanları son hız çalışıp geri düzeliyordu. Bugün battlefield 4 oynarken fanlar son hız oldu öyleki bilgisayar masasını titretti ve ekran gitti resetlemek zorunda kaldım pc şuan çalışıyor ama sorun nedir anlayamadım ? Lütfen yardım

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
Merhabalar sistemim Gigabyte h610m - 12100f ve gigabyte 1660 super güç kaynağı powerboost 500w (hazır sistem) oyun oynarken biogisayarın rgb fanları son hız çalışıp geri düzeliyordu. Bugün battlefield 4 oynarken fanlar son hız oldu öyleki bilgisayar masasını titretti ve ekran gitti resetlemek zorunda kaldım pc şuan çalışıyor ama sorun nedir anlayamadım ? Lütfen yardım
ısı değerleri nasıl acaba

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
can
Ekran kartı 65-70 işlemci en fazla 67 görüyor.
Genel olarak söylüyorum, anakarta bağlı fanlar ekran kartının üzerindeki de dahil tam fan hızında dönüyorsa birden anakart arızalarından kaynaklanıyor kesin demiyorum bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak söylüyorum, anakarta bağlı fanlar ekran kartının üzerindeki de dahil tam fan hızında dönüyorsa birden anakart arızalarından kaynaklanıyor kesin demiyorum bu arada.
Sadece rgb fanlar oyle calisiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu rgb fanların hızını ayarlayabilirmiyim ?

ısı değerleri nasıl acaba

Şimdi girdim yine aynısinı yaptı dostlar virus felan sebebiyet verebilirmi buna ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Sadece rgb fanlar oyle calisiyor

Bu rgb fanların hızını ayarlayabilirmiyim ?

Şimdi girdim yine aynısinı yaptı dostlar virus felan sebebiyet verebilirmi buna ?
Virus olacagini zannetmem, bir bilgisayarciya sorun hocam eger buradan bir gelmez ise..

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
gigabyte app center da SIV var ise silin sonra biosa girip varsayılana geri dön diyin düzelecektir sonrasında ram xmp profillerini düzeltebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gigabyte app center da SIV var ise silin sonra biosa girip varsayılana geri dön diyin düzelecektir sonrasında ram xmp profillerini düzeltebilirsiniz
Hocam çok sağol ya Allah razı olsun.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
Top Bottom