Bilgisayar kitleniyor

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımı daha yeni aldım bir cs indirip oynayayım falan dedim tam oynarken pc kilitlendi ses falan hiç bir şey gelmedi Ctrl alt del falan yapılmıyordu mecbur tuşundan falan kapattım bu sorun artık 5 dkda bir oluyor sadece masaüstünde 5 dk kalınca yine kilitleniyor ve pc kilitlendikten sonra kapatıp geri açınca açılma ekranında takılı kalıyor mecbur kapatıp bir 5 dk bekleyip geri açabiliyorum yardımcı olabilecek biri var mı?

Bilgisayarımı daha yeni aldım bir cs indirip oynayayım falan dedim tam oynarken PC kilitlendi ses falan hiç bir şey gelmedi Ctrl alt del falan yapılmıyordu mecbur tuşundan falan kapattım bu sorun artık 5 dkda bir oluyor sadece masaüstünde 5 dk kalınca yine kilitleniyor ve PC kilitlendikten sonra kapatıp geri açınca açılma ekranında takılı kalıyor mecbur kapatıp bir 5 dk bekleyip geri açabiliyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Format atıp dener misin?

Kardeşim pc yi yeni aldığına göre format falan atılmıştır kurulum yapılmıştır. Ramin frekansını artırdıysan bios üzerinden veya herhangi bir parçaya o.c yaptıysan direkt otomatik ayarlarına al o.c yi iptal et. Ramin mhz sini de profil olarak yapma. Advanced kısmına girip ordan dram frekansını auto dan 3000mhzye al ben öyle yapıyorum.

Kardeşim PC yi yeni aldığına göre format falan atılmıştır kurulum yapılmıştır. Ramin frekansını artırdıysan bios üzerinden veya herhangi bir parçaya o.c yaptıysan direkt otomatik ayarlarına al o.c yi iptal et. Ramin mhz sini de profil olarak yapma. Advanced kısmına girip ordan dram frekansını auto dan 3000mhzye al ben öyle yapıyorum.
Ramin frekansını 3000mhz yaptım biostan sonra d.o.c.p yerinden profile#1 seçtim onu yapınca benim ayarladığım ayarlar çıktı dedim tamam oldu save anda exit falan sonra sorun tekrar devam etti

Ramin frekansını 3000mhz yaptım biostan sonra d.o.c.p yerinden profile#1 seçtim onu yapınca benim ayarladığım ayarlar çıktı dedim tamam oldu save anda exit falan sonra sorun tekrar devam etti
D.o.c.p yi etkinleştirme disabled kalsın. Sen advanced kısmından dram frekansını 3000mhz olarak seç başka bişeye dokunmadan save and exit de çıkış yap. ben aynı bu şekil yaptım.

D.o.c.p yi etkinleştirme disabled kalsın. Sen advanced kısmından dram frekansını 3000mhz olarak seç başka bişeye dokunmadan save and exit de çıkış yap. ben aynı bu şekil yaptım.
Yaptım aynısını bu sefer öyle 5dk sonra kilitlenmedi CS girdim bir 6-7 dk sonra kilitlendi tekrar muhtemelen kronik bir şey iade etmeyi düşünüyorum

Yaptım aynısını bu sefer öyle 5dk sonra kilitlenmedi CS girdim bir 6-7 dk sonra kilitlendi tekrar muhtemelen kronik bir şey iade etmeyi düşünüyorum
biosu default yaptıktan sonra dediğimi yap istersen bide öyle dene.

Geri