Neler Yeni

Bilgisayar kullanımı esnasında elektrik gitti

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Arkadaşlar bugün bilgisayar başında iken elektrik gitti aniden kapandı bilgisayar. Daha sonra 1 saat geçti aradan elektrik geldi ben bilgisayarı açtım tam kullanıyordum ki gene gitti.
Şuan sanırım yeni gelebildi elektrik.
Bilgisayara veya PSU'ya herhangi bir zarar vermiş midir?
Sistem: Gamegaraj Aquaris 5AN yani Gamegaraj PSU var.

En İyi Cevap
Çok yüksek ihtimalle herhangi bir sorun olmamıştır.
Şimdiye kadar hiç bir yerde elektrik kesintisi yüzünden sistemindeki herhangi bir parçası zarar görene rastlamadım.
Güç kaynağı ne kadar kötü olursa olsun standart bir elektrik kesintisiyle zarar görme ihtimali çok düşüktür.
Anormal elektrik kesintilerini bu ihtimaller içerisine katmıyorum.
Mesela bizim mahalledeki genel trafoda bir sorun olmuştu ve tüm evlerde bir anda elektrik kesilmişti.
Bir çok evde bozulan aletler (buz dolabı, çamaşır makinesi, televizyon...) oldu. Benim de güç kaynağım bozulmuştu.
Ancak dediğim gibi bu tarz anormal bir olay olmadığı sürece pek de korkmaya gerek yok.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Şimdiye kadar hiç bir yerde elektrik kesintisi yüzünden sistemindeki herhangi bir parçası zarar görene rastlamadım.
Güç kaynağı ne kadar kötü olursa olsun standart bir elektrik kesintisiyle zarar görme ihtimali çok düşüktür.
Mesela bizim mahalledeki genel trafoda bir sorun olmuştu ve tüm evlerde bir anda elektrik kesilmişti.
Bir çok evde bozulan aletler (buz dolabı, çamaşır makinesi, televizyon...) oldu. Benim de güç kaynağım bozulmuştu.
Ancak dediğim gibi bu tarz anormal bir olay olmadığı sürece pek de korkmaya gerek yok.
Evet en iyi cevap senindir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Kerem Zengin
Arkadaşlar bugün bilgisayar başında iken elektrik gitti aniden kapandı bilgisayar. Daha sonra 1 saat geçti aradan elektrik geldi ben bilgisayarı açtım tam kullanıyordum ki gene gitti.
Şuan sanırım yeni gelebildi elektrik.
Bilgisayara veya PSU'ya herhangi bir zarar vermiş midir?
Sistem: Gamegaraj Aquaris 5AN yani Gamegaraj PSU akım korummalı priz kullanabilirsin
akım korummalı priz kullanabilirsin

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bizim de bir keresinde trafodan bom diye ses geldi yüksek elektrikler gitti ama hiç bir şeye zarar gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,850
Üyeler
164,737
Son üye
Swindlerr1
Top Bottom